Alex Velea și Connect-R, la cuțite! Care este motivul tensiunilor dintre ei

Alex Velea și Connect-R au ajuns din nou la neînțelegeri. Care este motivul?

Alex Velea și Connect-R, la cuțite! Care este motivul tensiunilor dintre ei

În ciuda aparențelor, Alex Velea și Connect-R au avut ceva de împărțit, fapt care i-a determinat să nu mai discute unul cu celălalt o perioadă destul de lungă. Motivul real și clar care ar fi dus la ruptura prieteniei celor doi este încă necunoscut.

Însă se speculează că ar fi legat depre faptul că unul din ei ar fi cântat o piesă fără acordul celuilalt, acesta reprezentând momentul în care tensiunile dintre ei au răbufnit. Fără nicio urmă de îndoială, ambii sunt niște artiști foarte iubiți și apreciați de un număr uriaș de fani.

Aceștia, la un moment dat, au fost foarte buni prieteni, însă lucrurile nu au rămas neschimbate în fața testului timpului. Cei doi s-ar fi certat din cauza unei neînțelegeri legată de o piesă, iar de aici a pornit un întreg scandal între cei doi.

În ultimul timp, se pare, amândoi au reluat legătura, iar mărul discordiei a fost eliminat. Se pare că încă mai există mici tensiuni între ei, iar acest lucru se deduce din săgețile pe care aceștia le mai aruncă din când în când. Motiv pentru care, în urma unei declarații despre Alex Velea pe care Connect-R a oferit-o, din nou au fost declanșate scânteile.

Alex Velea și Connect-R, la cuțite! Care este motivul tensiunilor dintre ei

Alex Velea și Connect-R, din conflict în conflict

Alex Velea s-a văzut deranjat din cauza discursului vechiului său prieten și coleg de breaslă. Așa că acesta nu s-a ferit să îi răspundă printr-o declarație. Partenerul de viață al frumoasei artiste Antonia recunoaște faptul că nu vede rostul unora dintre declarațiile lui Connect-R despre el.

Mai exact, fostul soț al Mishei a mărturisit faptul că îl consideră pe Alex Velea o inspirație pentru tânăra generație și că face o treabă de minune, însă asta nu e tot! Acesta a adus în discuție și faptul că Velea s-a apucat de manele și și-a exprimat neplăcerea față de acest lucru.

Alex Velea s-a găsit destul de deranjat de această remarcă, așa că nu s-a sfiit în a oferi declarații în acest sens.

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos. E tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție. Nu are garoiala asta.” , a declarat Alex Velea pentru Vice.