Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul! Ce dezvăluiri a făcut membru de la Golden Boy:
in

Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul! Ce dezvăluiri a făcut membru de la Golden Boy:

Cearta dintre Alex Velea și Lino Golden nu a luat sfârșit.

Alex Velea și Lino Golden, dar și Mario Fresh au stricat orice fel de prietenie. Cei trei artiști se înțelegeau extrem de bine și nimeni nu ar fi crezut că se va ajunge aici. Ei aveau o prietenie care dura de patru de ani de zile, dar care s-a încheiat urât. Au fost câțiva ani frumoși, plini de reușite, dar certurile din ultima vreme nu le-au picat deloc bine fanilor.

Alex Velea a fost cel care i-a ajutat enorm în cariera lor pe cei doi artiști. După cum bine știți, el le-a fost alături atunci când nimeni nu era acolo pentru ei. A crezut în talentul lor și a avut grijă să le meargă bine pe toate planurile. I-a ajutat cum a putut și s-a chinuit pentru ei, ca și cum ar face pentru copiii lui. Admiratorii acestora nu ar fi zis niciodată că vor ajunge să se certe așa, dar viața este plină de surprize.

Zilele trecute, Alex Velea a luat o decizie importantă. Artistul și-a concediat managerul, după ce a acesta a refuzat să întrerupă orice legătură cu Lino Golden și Mario Fresh. Madălin Moșoiu, fostul lui manager, nu a vrut decât să își facă treaba și nimic altceva. Iubitul Antoniei a fost enervat la clume de întreaga situație, așa că a renunțat să mai lucreze cu Ursu, așa cum este cunoscut de toată lumea.

Alex Velea și-a concediat managerul

Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar. Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, au spus apropiați ai lui Alex Velea.

Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul! Ce dezvăluiri a făcut membru de la Golden Boy:

Nu a durat mult timp și acesta a fost înlocuit cu altcineva. Ei bine, anunțul că au un nou manager a fost făcut chiar de Zanni, unul dintre membri Golden Boy. El a posta recent o imagine pe contul lui oficial de Instagram cu nou lor manager, alături de un ext care le-a atras imediat atenția fanilor.

”Manageriat de cine trebuie”, a scris Zanni pe Instagram.

 

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori"

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori”

Jador a cerut în căsătorie o altă femeie. Ce promisiuni i-a făcut artistul: „Mi-am dat seama că vreau o nevastă"

Jador a cerut în căsătorie o altă femeie. Ce promisiuni i-a făcut artistul: „Mi-am dat seama că vreau o nevastă”