Alexandra Stan a lăsat la vedere mai mult decât trebuie! Fanii au fost în extaz! FOTO

Alexandra Stan a întors internetul pe dos cu noua sa fotografie!

Alexandra Stan a lăsat la vedere mai mult decât trebuie! Fanii au fost în extaz! FOTO

Alexandra Stan ști întotdeauna cum să atragă atenția și cum să-și pună admiratorii pe jar. De-a lungul timpului ne-a obișnuit cu cele mai apetisante fotografii și apariții.

Cu o atitudine sexy de fiecare dată, vedeta face furori în mediul online. Nu este de mirare că are atât de mulți fani. Este adevărat că este foarte talentată și are o voce remarcabilă, însă nu este de neglijat nici faptul că are un trup de zeiță.

Alexandra Stan are din plin cu ce se mândri! Vedeta este foarte apreciată de fanii ei, iar piesele ei au ajuns în toate colțurile lumii la un moment dat. Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Alexandra Stan se menține în topul celor mai tineri, dar și celor mai de succes artiști de la noi din țară.

Frumoasa vedetă obișnuiește să mai ofere câte-o ”gură de aer” bărbaților din mediul online. Așa că, din când în când, artista mai postează câte-o fotografie sau un filmuleț mai deocheat, care lasă la vedere mai mult decât ar fi necesar, spre deliciul tuturor admiratorilor ei. Nu mai este niciun secret faptul că vedeta este o fire mai nebunatică și că îi place să fie sexy din cap până-n picioare.

Alexandra Stan a lăsat la vedere mai mult decât trebuie! Fanii au fost în extaz! FOTO

Alexandra Stan, imagini din ce în ce mai provocatoare

Acum este o femeie singură și independentă, așa că lasă la o parte inhibițiile și… hainele. De data aceasta, Alexandra Stan ne surprinde cu o fotografie în care apare îmbrăcată foarte provocator și incitant.

La o rochie extrem de spartă, vedeta a mai adăugat o pereche de tocuri foarte înalte care pune la încercare imaginația bărbaților. Rochia neagră, mult prea crăpată, lasă la vedere o zonă mai greu accesibilă, însă pe care Alexandra Stan a lăsat-o dezvelită pentru un plus de senzualitatea.

Fanii nu au avut decât lucruri bune de spus. Dovadă în acest sens stau comentariile admiratorilor ei care fac cât o mie de cuvinte. Alexandra Stan este conștientă de formele sale, așa că știe foarte bine cum să se pună în evidență.

„🔥🔥🔥🔥, aici m-am topit, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏🔥🔥”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.