Alexandra Stan este o femeie liberă! Cum s-a pozat vedeta, după ce s-a despărțit de iubitul ei

Alexandra Stana renunțat de tot la inhibiții.

Alexandra Stan este o femeie liberă! Cum s-a pozat vedeta, după ce s-a despărțit de iubitul ei:

Alexandra Stan este o femeie extrem de frumoasă care are un trup de invidiat. Ori de câte ori are ocazia, frumoasa blondină se pozează în ipostaze incendiare spre bucuria domnilor care o urmăresc. Ea reușește mereu să stârnească imaginația, motiv pentru care mulți visează să fie cu ea. Cu toate acestea ea nu are ochi pentru nimeni și își vede de viața sa în continuare.

Cântăreața este foarte activă pe social media și nu trece zi fără să posteze câte ceva. De cele mai multe ori își face apariția mai mult dezbracată decât îmbrăcată, lucru de care nu se plânge nimeni. Pentru că iubește să fie în centrul atenției știe mereu cum să își pună în evidență formele sale apetisante.

Alexandra Stan a încins internetul

Anul 2020 a fost unul care a pus-o la grele încercări și pe ea. Dacă pe plan profesional toate îi merg ca pe roate, ei bine nu același lucru se întâmplă și pe plan personal. Vedeta a crezut că și-a găsit liniștea în brațele bărbatului perfect, dar nu a fost să fie așa.

La cinci luni după ce au decis să formeze un cuplu, ei au luat-o pe drumuri diferite. Astfel Alexandra Stan a postat o scrisoare de adio pe rețelele sociale pentru fostul ei partener de viață.

”Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii. (…)”, a scris Alexandra Stan pe Instagram, zilele trecute.

Alexandra Stan este o femeie liberă! Cum s-a pozat vedeta, după ce s-a despărțit de iubitul ei:

Multă vreme, fanii ei s-au întrebat oare ce părere are iubitul ei despre ipostazele în care se pozează. Se pare că el nu ar fi avut nimic împotrivă, dar acum părerile sale chiar nu mai contează. Este o femeie liberă și are dreptul să se afișeze așa cum îi poftește inima.