Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021

Alexandra Stan a facut cateva dezvaluiri importante din competitia Survivor Romania 2021, mai precis legate de unii dintre Faimosi.

Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021

Alexandra Stan a revenit in Romania dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021 si imediat ce a ajuns in tara, artista a facut cateva declaratii cel putin la fel de surprinzatoare despre concurentii din tabara Faimosilor.

Artista a dezvaluit ca insusi controversaul Zannidache este unul dintre concurentii care ar putea castiga trofeul Survivor Romania 2021.

„Eu, la inceput am tinut foarte mult cu Zanni si in continuare il sustin, insa din pacate, s-a facut o coalitie impotriva lui, ca fiind personajul negativ, din pacate si el greseste ca eu i-am zis ca la multe faze greseste, dar din punct de vedere sportiv, e bun. Si Culita e bun si Elena, insa trebuie sa invete sa socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Asa cum eu am rezistat doar doua luni, e clar ca nu e doar despre sport acolo. De la Razboinci, il vad pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu stiu cum a fost ea. Nu stiu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsa, dar din perspectiva sportiva, e buna. Si Roxana de la noi este foarte puternica,” a declarat Alexandra la venirea in tara.

Alexandra Stan, dezvaluiri in premiera despre fostii ei coechipieri

Fosta concurenta de la Survivor Romania 2021 a mai spus ca o sa spuna tot adevarul despre fostii ei coechipieri din tabara Faimosilor pentru ca multi dintre ei sunt foarte falsi si vrea sa le arate adevarata fata. Cat despre ea, Alexandra a spus ca a reusit sa isi invinga toate fricile si toate temerile pe care le-a avut de-a lungul vietii. Acum, nu ii mai e frica de intuneric pentru ca mergea noaptea prin padure fara nicio frica pentru a-si face nevoile sau se plimba pe plaja cand nu avea somn deoarece nu s0a pus niciodata problema ca ei sa aiba lanterne noaptea.

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”