Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. Ce mesaj de adio a transmis vedeta: ”Mă lupt să nu te urăsc”

Alexandra Stan este din nou singură.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. Ce mesaj de adio a transmis vedeta: ”Mă lupt să nu te urăsc”

Alexandra Stan i-a dat papucii iubitului său. Vedeta și Bogdan Drăghici au luat-o pe drumuri diferite, deși acum câteva zile păreau cuplul perfect. Frumoasa vedetă putea să bage mâna în foc că și-a găsit alesul inimii. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de ea pe contul său oficial de Instagram. Ea a postat o scrisoare prin intermediul căreia și-a deschis inima în fața fanilor.

Acum cinci luni, artista l-a cunoscut pe Bogdan Drăghici. Totul părea că merge de minune între ei și nimeni nu se aștepta ca povestea lor de iubire să se termine atât de curând. Chiar dacă nu a fost o relație de durată, separarea de el o doare extrem de tare, pentru că vorba aceea: nebănuite sunt căile dragostei.

Alexandra Stan: ”Mă lupt să nu te urăsc”

Alexandra a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. A durat extrem de mult timp până când ea le-a arătat fanilor prima imagine cu iubitul ei. Pozau în cuplul perfect, iar imaginea în care cei doi se sărutau a făcut furori pe internet.

Vedeta are succes pe toate planurile mai puțin în dragoste. Până la această vârstă, cântăreața nu a reușit să găsească bărbatul perfect, care să o iubească așa cum merită de fapt.

”Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii. (…)”, a scris Alexandra.

Artista suferă enorm

Ea nu a mai ținut cont de părerile răutăcioșilor și nici de toate speculațiile, așa că și-a pus sufletul pe tavă în fața admiratorilor săi. Ea a redactat o scrisoare de adio, extrem de emoționantă în care a spus tot ceea ce i-a a trecut prin gând. Își făcuse planuri serioase de viitor alături de el, dar nu a fost să fie nici de data aceasta.

”Știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul; chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.”, a continuat ea.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. Ce mesaj de adio a transmis vedeta: ”Mă lupt să nu te urăsc”

”Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus…”, a mai spus ea.