Alexandra Stan s-a pozat alături de iubit. Ipostaza incendiară în care a fost surprinsă vedeta / FOTO

Alexandra Stan și-a luat din nou fanii prin surprindere.

Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Bărbații ar da orice să fie cu ea, dar ea nu are ochi decât pentru iubitul ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan este o femeie lipsită de inhibiții. Ori de câte ori are ocazia, cântăreața se afișează în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Mulți dintre fanii ei s-au întrebat oare ce părere are iubitul ei despre imaginile care apar aproape zilnic cu ea pe Instagram. Ei bine, ea le-a făcut o surpriză și s-a pozat alături de el. Cum era de așteptap, vedeta nu le-a arătat chipul acestuia, ci l-a ținut bine ascuns.

Alexandra Stan, imagine de senzație alături de iubit

Artista este o femeie împlinită pe toate planurile și se bucură de succes. Știe foarte bine cum să atragă atenția ei de fiecare dată. Se pare că iubește să fie în centrul atenției și nu ratează nicio ocazie să facă asta. Nu de puține ori, ea le-a încântat privirile fanilor cu imagini de senzație, în care apărea aproape goală.

Alexandra Stan

Nu îi este teamă să se afișeze așa cum a lăsat-o mama natură pe internet. Are și de ce să fie mândră. Vedeta arată extrem de bine și are un trup de invidiat. Multe femei visează să aibă o siluetă precum a ei, dar nu multe reușesc acest lucru. Acum ceva timp, ea a vorbit despre cum ar vrea să o vadă bărbatul de lângă ea. Alexandra Stan a dat detalii neașteptate despre relația perfectă, spre bucuria fanilor. Cântăreața nu vorbește prea des despre astfel de lucruri, dar și când o face lasă pe toată lumea mască.

 ”Păi, sincer, așa cum sunt eu. Eu am văzut din relațiile mele că bărbatul are tendința să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete și e chestia pe care nu o suport. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Și e greu, din experiența mea am văzut că bărbații își fac, așa, o idee despre mine… Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație, să am grijă de toată lumea, să fie totul bine, să gătesc, să fac curat…”, spunea Alexandra Stan la un moment dat.