Alexandra Ungureanu, făcută praf de Andreea Tonciu. Vedeta nu s-a putut abține: “Ca la circ!”

Andreea Tonciu a fost foarte ironică la adresa Alexandrei Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, făcută praf de Andreea Tonciu. Vedeta nu s-a putut abține: “Ca la circ!"

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu sunt două dintre cele mai apreciate concurente de la “Bravo, ai stil!“. Cele două vedete fac deliciul telespectatorilor de fiecare dată. Aproape că nu trece ediție fără ca ele să se certe ca la ușa cortului. Având amândouă firi extrem de puternice și ambițioase, niciuna dintre ele nu se lasă intimidată.

În ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, în cadrul căreia cele două femei sunt concurente, Alexandra a purtat o ținută care a creat controverse în rândul colegelor sale. Astfel cele mai multe dintre ele i-au criticat apariția extravagantă. Andreea Tonciu însă, a dus lucrurile și mai departe, și a fost cea care i-a spus cu sinceritate că este îmbracată fix la circ.

Andreea Tonciu, replici acide la adresa Alexandrei Ungureanu

Nu este pentru prima dată când frumoasele concurente ajung la cuțite atât în timpul emisiunii, cât și în culise. A mai rămas puțin până la marea finală, iar competiția devine din ce în ce mai strânsă. Toate își doresc să plece acasă cu marele premiu. Din păcate pentru ele, doar una dintre ele va fi marea câștigătoare “Bravo, ai stil!“.

Alexandra Ungureanu, făcută praf de Andreea Tonciu. Vedeta nu s-a putut abține: “Ca la circ!"

Andreea Tonciu este foarte sinceră cu colegele sale de fiecare dată. Ea le spune mereu acestora când outfit-urile pe care acestea le îmbracă sunt o alegere proastă. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Ea i-a spus Alexandrei, în stilul ei caracteristic, faptul că ar trebui să o contacteze dacă vrea să își opereze nasul. Este clar că a făcut aluzie la operația pe care ea însăși și-a făcut-o și care a fost subiect de bârfă foarte mult timp.

“Ca la circ! (…)Este mirobolantă! Este divină! Arată foarte bine concurenta Alexandra Ungureanu, o și văd la circ făcând un număr la bârnă și încurcându-se în acea rochie foarte lungă. Apoi, va trebui să mă contacteze ca să își opereze năsucul(…) Este o ținută foarte bună, asemănătoare cu cea a celor de la circ”, a spus Andreea Tonciu.

Cristina Șișcanu nu a fost impresionată de ținuta cântăreței, dar a apreciat felul în care a accesorizat-o. În schimb, Oana Radu a fost de părere că semăna cu Statuia Libertății.

“Mă uitam la rochia asta și nu știam dacă îmi place sau nu! Mie îmi semeni cu Statuia Libertății!”, spuse Oana Radu.