Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut pentru copii. „Se luptă cu sărăcia extremă”

Alexandra Ungureanu este una dintre puţinele artiste din România care se implică în mai multe activităţi, de sărbători. Aceasta a uimit pe toată lumea cu un nou proiect.

Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut copii. Iată ce a făcut artista
Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut copii. Iată ce a făcut artista

Mulţi o cunosc pe Alexandra Ungureanu, însă puţini ştiu cu ce se ocupă aceasta în perioada sărbătorilor. Interpreta se află pe lista persoanelor din lumea mondenă care și-au propus să îi ajute pe copiii cu nevoi speciale. Pentru frumoasa cântăreaţă, cele mai importante persoane de sărbători sunt acelea care au prea puține motive să zâmbească.

Actuala concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” face parte, de foarte mulţi ani, din proiectul umanitar @hopeandhomesromania. Este un proiect public, în care orice român cu o inimă mare poate dona bani. Sumele strânse ajung astfel la copiii aflați în situaţii defavorizate şi la cei cu nevoi speciale.

Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut pentru copii. "Se luptă cu sărăcia extremă"

Cum sărbătorile de iarnă se apropie, Alexandra a început să mediatizeze din nou campania, pentru a atrage asupra sa bunăvoința oamenilor de bine. Acum 8 ani a realizat, special pentru acest proiect, piesa „Cel mai frumos cadou”. Melodia a fost un real succes, iar veniturile încasate au ajuns la copiii care au atât de multă nevoie.

Acum, Alexandra a realizat un remake al piesei, tot pentru acest scop caritabil, iar noul videoclip a prins deja la public.

Ce declară Alexandra Ungureanu

„#celmaifrumoscadou poate fi o pereche de ghetuțe. Sau lemnele de foc pentru iarnă. Sau orice ajutor care le permite părinților ce se luptă cu sărăcia extremă să îi țină pe copii lângă ei, în siguranță. La 10 ani de la lansarea piesei „Cel mai frumos cadou”, vă aducem azi acest remake plin de emoție. Sperăm să mobilizăm cât mai multe inimi într-un scop frumos – un Crăciun perfect și o viață frumoasă pentru toți copiii. Împreună cu @hopeandhomesromania, îi ajutăm să rămână alături de părinți. Trimite HOPE la 8844 și donează 2 Euro sau intră pe www.pretulbinelui.ro și fă o donație lunară cu cardul”, este descrierea campaniei pentru care Alexandra Ungureanu luptă din greu.

Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut copii. Iată ce a făcut artista
Alexandra Ungureanu, gest impresionant făcut copii. Iată ce a făcut artista

Pe lângă această campanie, Alexandra este extrem de implicată şi în proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Luna decembrie reprezintă finala competiţiei şi a luptei pentru marele premiu în valoare de un miliard de lei vechi.

Alexandra este printre cele mai apreciate concurente din cadrul celebrei emisiuni. Ea concurează împotriva Andreei Tonciu, Theo Rose, Cristina Sişcanu, Oana Radu, Deea Codrea şi Roxana Nemeş. Fanii speră ca Alexandra să câştige, deşi surse din interiorul emisiunii au divulgat că marea câştigătoare ar fi, de fapt, Theo Rose.

În finală, Alexandra speră să fie cu Deea Codrea şi Theo Rose, toate trei fiind printre cele mai apreciate concurente din competiţie. Atât juriul, cât şi cei de acasă consideră acest lucru.

Iată şi videoclipul dedicat campaniei