Actorul primește o pensie de lux, de 9.000 de lei lunar. Însă, aceasta a fost calculată după o carieră uriașă, care se întinde pe parcursul a zeci de ani. În emisiunea de la Prima TV, Arșinel a vorbit despre anii de muncă, în urma cărora a ajuns să încaseze această sumă.

Alexandru Arșinel, scos din minți de discuția despre pensie

Invitatul lui Cristi Brancu s-a săturat de cei care îl arată cu degetul din această cauză. Crede că aceștia nu fac altceva decât să îl critice gratuit, din pură răutate.

Titlul de cetățean de onoare al municipiului București, Premiul special de la Ministrul Culturii, Diplomă Honoris acordată de Primarul Bucureștiului, Premiul Special, categoria Teatrul de Revistă, am vreo trei pagini. Bă, dar e pensia mea! Ce, m-am dus eu și i-am plătit pe ăia să îmi dea pensia mai mare?!

Trebuie să le dau lor raportul? Ei duc lumea în eroare. Ani de zile am fost în primul eșalon, eram socotit unul dintre cei mai corecți români. Sunt născuți cu suflet de jigodii! De asta am și pensia mai mare, eu muncesc și acum, din 1957, bă, tâmpiților! La mine nu vine nimeni să facă pomană, așa am muncit!”, a răbufnit Alexandru Arșinel.