Alexia Eram, copia fidelă a Antoniei. Imaginile care le-au dat de gândit fanilor / FOTO
in

Alexia Eram, copia fidelă a Antoniei. Imaginile care le-au dat de gândit fanilor / FOTO

Antonia este copiată de rivala ei, Alexia Eram.

Alexia Eram și Antonia au stricat și ele orice fel de prietenie. Se pare că iubita lui Velea nu o mai suporta de ceva vreme pe fiica Andreei Esca. Ea i-ar fi zis iubitului să îi transmită lui Mario Fresh să nu o mai aducă la studio. Cel mai probabil, tânărul artist nu a fost deloc cu decizia luată de ei și a ripostat. Sunt mari șanse ca acesta să fie motivul pentru care a izbucnit scandalul dintre Alex Velea și Mario.

Artiștii nu au dat prea mari detalii despre motivul certurilor dintre ei. Aceste informații au fost făcute publice în urmă cu ceva timp de Abi Talent. El nu a vrut să spună de unde știe toate aceste lucruri, dar internetul a luat imediat foc. Recent, Mario Fresh a vorbirt și el despre cearta dintre ei, dar foarte pe larg. A spus că nu lămuri situația și nu avea cum să dea atât de multe din casă.

Alexia Eram o ia drept model pe iubita lui Velea

Fanii lor sunt extrem de atenți la detalii și au demonstrat încă o dată acest lucru. Aceștia au remarcat că în unele imagini, Alexia Eram seamănă foarte, foarte tare cu Antonia. Ei și-au dat seama și că în unele videoclipuri de pe contul ei de YouTube, ea a împrumutat din gesturile frumoasei cântărețe.

Alexia Eram, copia fidelă a Antoniei. Imaginile care le-au dat de gândit fanilor / FOTO

Nu a durat prea mult și fanii ei au tras imediat concluzia – Alexia Eram o copiază pe Antonia. Chiar și una dintre postările recente făcute de Alexia i-a dus pe internauți cu gândul la cântăreață. Are machiajul asemănător, la fel și poziția corpului.

„Nu pot  spun  ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început  avem păreri diferite,  facem muzica diferita, etc.. Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianta de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru minefară el nu eram aici. Poate pe viitor o  mai auziți materiale cu el”, a declarat Mario Fresh.