Alexia Eram cu bustul la vedere pe internet! Fiica Andreei Esca și-a pus urmăritorii pe jar

Iubita lui Mario Fresh a arătat totul in mediul online. Alexia s-a îmbrăcat mai sexi ca niciodată pentru o ocazie specială.

Alexia Eram, primele imagini după operație. Andreea Esca a luat-o de la spital: „Gata, m-am externat"

Alexia Eram a apărut pe internet așa cum nimeni nu a mai văzut-o vreodată. Influencerița s-a transformat brusc din fetița cuminte într-o domnișoară sexi capabilă să atragă toate privirile. Fiica Andreei Esca s-a afișat pe contul ei de socializare cu bustul la vedere.

Fanii s-au înghesuit să o admire

Alexia Eram a devenit celebră în mediul online atât prin prisma familiei din care face parte cât și a relației cu iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca și-a construit în mediul online comunități uriașe atât pe Instagram cât și pe Youtube sau Tik Tok.

Tânăra și-a obișnuit fanii cu o apariție casual, fără prea multe efecte speciale. În urmă cu puțin timp, ea a decis să rupă toate normele și să își dea gata urmăritorii.

Fiica știristei de la PRO a îmbrăcat o rochie extrem de sexi și s-a pozat lăsându-și formele de invidiat la vedere. Odată cu fotografia respectivă Alexia anunța un nou vlog cu tematică crăciunistică pe canalul ei de Youtube.

Alexia Eram cu bustul la vedere pe internet! Fiica Andreei Esca și-a pus urmăritorii pe jar

Cum era de așteptat într-un timp extrem de scurt, postarea ei a adunat mii de aprecieri. Dacă o parte dintre fanii ei o lăudau pentru felul în care arată, alții au criticat-o pentru apariția îndrăzneață.

Fiica Andreei Esca este extrem de geloasă

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație amoroasă de peste doi ani. Cele două celebrități sunt adorate de o întreagă generație de fani. Influencerița este mândră de reușitele iubitului ei, însă deseori acceptă cu greu postura în care acesta se află în fața fanelor. Mario Fresh a mărturisit că Alexia este extrem de geloasă și nu îi dă voie iubitului ei să își salute admiratoarele nici măcar în trafic.

Relația celor doi amorezi pare să reziste timpului, mai ales că aceasta a fost încercată. Mai exact, Mario și fiica Andreei Esca trăiesc destul de mult separați unul de celălalt având în vedere că Alexia este studentă în Londra. Influencerița urmează studiile uneia dintre cele mai prestigioase facultăți din Marea Britanie.

Alexia a trecut în urmă cu o lună printr-un moment delicat din punct de vedere al sănătății. Fiica vedetei de la PRO a fost operată de apendicită după ce a ajuns la spital de urgență. Se pare că ea a reușit să treacă cu bine peste acel episod în care mama ei i-a fost alături pas cu pas. Deocamdată fiica Andreei rămâne o perioadă nedeterminată în țară având în vedere că și în Marea Britanie cursurile se desfășoară online.