Alexia Eram l-a dezamăgit pe Mario Fresh. Ce a făcut fiica Andreei Esca: "Sunt foarte supărat"
in

Alexia Eram l-a dezamăgit pe Mario Fresh. Ce a făcut fiica Andreei Esca: „Sunt foarte supărat”

Mario Fresh este dezamăgit de frumoasa lui iubită.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi artiști sunt împreună de peste patru ani, dar se iubesc ca la început. Relația lor este una puternică, drept dovadă nici măcar distanța nu a stat în calea iubirii lor. Ea a fost o vreme în Londra pentru a studia, dar asta nu le-a afectat deloc relația.

Din contră, distanța i-a apropiat tot mai mult și i-au făcut să realizeze că nu pot trăi unul fără celălalt. Acum, ei sunt mai apropiați ca niciodată și se iubesc la nebunie. Mario și Alexia merg peste tot împreună și se bucură de fiecare clipă din viața lor. Chiar dacă sunt în plin scandal cu Alex Velea, ei au decis să nu se implice prea mult în această ceartă. Mario a refuzat să spună motivul certurilor dintre ei, deși a avut ocazia.

Alexia Eram nu a dat sala nici acum

Recent, Alexia Eram și iubitul ei au mers în platoul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță. Fiica Andreei Esca i-a promis prezentatorului că va lua carnetul, dar nu s-a ținut de promisiune. Ea încearcă de ceva vreme să învețe pentru școala de șoferi, dar se pare că nu îi stă gândul la asta.

Nu a mers nici până acum să dea sala, iar iubitul ei este profund dezamăgit de ea. O consideră o persoană leneșă, care își dorește ceva prea mult și nu își dă deloc interesul. A spus că va merge să o dea, dar Mario speră ca măcar de data aceasta să se țină de cuvânt.

Alexia Eram l-a dezamăgit pe Mario Fresh. Ce a făcut fiica Andreei Esca: "Sunt foarte supărat"

„Este leneșă, nu a luat școala. Oricum, sunt foarte supărat, nici cu frumosul, nici cu urâtul. Când auzi pe cineva că se plânge toată ziua că nu are mașină, că ar fi bună o mașină și tot așa de 20 de ori pe zi începe să te enerveze chestia asta. I-am zis de multe ori să dea sala, în toate felurile.”, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

„Promit că în două săptămâni merg și dau sala și vin aici cu permisul, cu sala luată. Promit”, a răspuns ea.

 

Maria Constantin, reacție acidă după ce au apărut imagini noul iubit: „Ne-au fotografiat foarte urât"

Maria Constantin, reacție acidă după ce au apărut imagini noul iubit: „Ne-au fotografiat foarte urât”

Abi Talent l-a pus la punct pe noul "fiu adoptiv" al lui Alex Velea. Artistul l-a atacat în direct: "Ești boschet!"

Abi Talent l-a pus la punct pe noul „fiu adoptiv” al lui Alex Velea. Artistul l-a atacat în direct: „Ești boschet!”