Alexia Eram, motivul certurilor dintre Mario Fresh și Alex Velea. Fiica Andreei Esca a râs de iubitul Antoniei
in

Alexia Eram, motivul certurilor dintre Mario Fresh și Alex Velea. Fiica Andreei Esca a râs de iubitul Antoniei

Alexia Eram a avut și ea ceva de zis în scandalul dintre iubitul ei și Velea.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ani buni. Chiar dacă timpul a trecut, cei doi se iubesc la fel ca la început. Ei au reușit să demonstreze că nici măcar distanța nu poate sta în calea fericirii lor. În timp ce ea a fost plecată la facultate în Londra, el a așteptat-o. Acum, Mario și Alexia sunt de nedespărțit și merg peste tot împreună.

Zilele acestea, Lino Golden a dat o petrecere de zile mari chiar de ziua lui. Cei doi nu au putut lipsi de la marele eveniment. Au fost acolo pentru prietenul lui și l-au susținut. Tânărul nu trece printr-o perioadă prea ușoară și a reușit să își dea seama cine sunt prietenii lui cu adevărat.

Alexia Eram: ”La mulți ani, șerpișorule!”

Scandalul dintre ei și Alex Velea continuă! Tinerii au stricat prietenia cu persoana care a jucat un rol extrem de important în cariera lor. Din păcate, situația nu este deloc una plăcută. Ei și-au vorbit extrem de urât în mediul online și s-au atacat între ei. Se pare că toată cearta a pornit chiar de la Alexia Eram.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.” , a scris Alex Velea pe contul lui oficial de Instagram.

Alexia Eram, motivul certurilor dintre Mario Fresh și Alex Velea. Fiica Andreei Esca a râs de iubitul Antoniei

La un moment dat, Abi Talent a aruncat o bombă pe internet. El a mărturisit că Antonia nu o suportă deloc pe fiica Andreei Esca. Ea i-ar fi zis iubitului ei să îi interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia Eram la studio. Acesta nu ar fi fost de acord cu acest lucru, iar de aici ar fi pornit totul. La petrecerea lui Lino, Alexia a făcut o afirmație extrem de deranjantă cu referire la textul pe care Velea l-a postat recent pe rețelele sociale.

”La mulți ani, șerpișorule!”, a zis Alexia Eram.