Alexia Eram este operată de urgenţă. Ce se întâmplă cu fata Andreei Esca

Alexia Eram trece prin momente neplăcute. Problemele de sănătate îi dau târcoale. Are de înfruntat o provocare dificilă peste care așteaptă cu nerăbdare să treacă

Alexia Eram, operată de urgenţă. Ce se întmplă cu fata Andreei Esca
Alexia Eram, operată de urgenţă. Ce se întmplă cu fata Andreei Esca

Alexia Eram este gata să fie operată în scurt timp. Ea s-a simţit extrem de rău şi are nevoie de intervenţia medicilor. Fata Andreei Esca a vorbit deschis despre momentele grele prin care trece. Ea a transmis și un mesaj pe pagina sa de Instagram chiar atunci când s-a simţit foarte rău.

Alexia Eram sa trezit cu dureri crunte în zona stomacului. Ea a fost nevoită să meargă rapid la spital pentru a cere medicilor să îi facă analize speciale. În urma verificărilor medicii au constatat că Alexia are nevoie urgentă de operație.

Iubita lui Mario Fresh a fost diagnosticată cu apendicită. Astăzi ea va reuși să scape în sfârșit de această problemă. Alexia a fost internată și i s-au făcut deja primele investigații și urmează să fie operată din moment in moment.

Ea a declarat că a fost destul de speriată atunci când a aflat vestea deoarece niciodată nu a ajuns pe masa de operație și se teme pentru ce s-ar întâmpla. Operația de apendicită este una simplă în zilele noastre însă netratată la timp poate duce chiar la deces.

Ce a povestit Alexia Eram

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analizele și ecografia și am apendicită. Sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, a povestit Alexia Eram pe InstaStory.

Alexia Eram, operată de urgenţă. Ce se întmplă cu fata Andreei Esca
Alexia Eram, operată de urgenţă. Ce se întmplă cu fata Andreei Esca

Cearta dintre Alexia și Antonia, menajată de Andreea Esca

În ultima perioadă Alexia Eram a fost implicată în unele certuri cu Antonia. Iniţial cele două erau destul de bune prietene, însă amiciţia lor a dispărut rapid. Se pare că Antonia este cea care a izbucnit prima.

Iubita lui Velea s-a arătat extrem de deranjată că Alexia Eram era prezentă mereu în studioul ei şi al lui Velea. În ultima perioadă Antonia a încercat să o atace de mai multe ori pe Alexia.

“Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a povestit recent Antonia pe Instagram.

În această poveste a intervenit chiar şi mama Alexiei Eram, Andreea Esca. Ea a încercat să menajeze situaţia dintre Alexia şi Antonia pentru a nu degenera într-un adevărat scandal. Drept urmare Andreea Esca a rugat-o pe Alexia să nu mai publice niciun mesaj legat de Antonia pe paginile sale de socializare.