Alexia Eram, primele imagini după operație. Andreea Esca a luat-o de la spital: „Gata, m-am externat”

Alexia Eram a fost externată.

Alexia Eram, primele imagini după operație. Andreea Esca a luat-o de la spital: „Gata, m-am externat"

Alexia Eram a trecut prin clipe grele zilele trecute. Fiica Andreei Esca a ajuns de urgență la spital, după ce a avut dureri în zona stomacului. Acestea erau atât de mari, încât ea nu a mai suportat și a apelat la ajutorul medicilor. Fanii vedetei s-au îngrijorat extrem de tare pentru starea de sănătate a îndrăgitei vliggerițe.

Alexia Eram a fost operată de apendicită

Iubita lui Mario Fresh a avut și ea destul de multe emoții. Este prima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o până la vârsta ei. Ea nu și-a ținut fanii pe jar pentru prea mult timp și i-a ținut la curent cu tot ce i s-a întâmplat. S-a filmat până în momentul în care a mers în sala de operații și le-a vorbit despre cum s-a simțit.

„Bună dimineața, dragii mei! Am zis că revin cu un update. Am ajuns la spital, m-am internat și aștept să intru în operație, cred că mai pe seară. Mi-au pus o branulă și acum aștept.

Încerc să îmi păstrez optimismul, dar îmi este foarte frică de anestezie și pentru că este prima mea operație, dar sunt sigură că o să fie totul bine”, a precizat tânăra, în cursul zilei de vineri.

Alexia Eram, primele imagini după operație. Andreea Esca a luat-o de la spital: „Gata, m-am externat"

Din fericire pentru ea și pentru familia ei, nu a fost nimic grav. Iubita lui Mario Fresh s-a operat de apendicită. La doar două zile de la intervenție, vedeta a fost externată. Alexia Eram a fost luată de acolo chiar de către mama sa, Andreea Esca.

Ea are nevoie de o perioadă de recuperare, ca după orice operație. Chiar dacă nu a fost vorba despre nimic complicat, ea trebuie să fie mult mai atentă în perioada următoare. Ea a fost internată într-un spital privat de la noi, pentru că părinții eu au vrut tot ce este mai bine pentru ea. Este într-o stare foarte bună, iar mama sa o sprijină la fiecare pas. Nu a lăsat singură în aceste momente grele și a vrut să se asigure că ajunge cu bine acasă.

„Gata, m-am externat. A venit mama să mă ia. Avem și măști corespunzătoare, mamă și fiică”, a spus Alexia Eram într-un Insta Story.