Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: "Vreau să fie ceva foarte special"
in

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: „Vreau să fie ceva foarte special”

Alexia Eram și Mario Fresh se gândesc la viitorul lor.

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc mai tare ca niciodată. Cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de patru ani de zile. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt la fel ca la început și se gândesc serios la viitor. De ceva vreme, fanii s-au tot gândit când vor ajunge în fața altarului. Nu doar ei se gândesc la marele eveniment, ci și cei doi îndrăgostiți.

Ei au demonstrat de mai multe ori că nimeni și nimic nu poate sta în calea iubirii și fericirii lor. Fiica Andreei Esca a stat o vreme vreme plecată din țară, dar distanța nu le-a afectat deloc relația. Din contră, aceasta este mai puternică acum și se pare că viitorul le surâde.

Alexia Eram și Mario Fresh se gândesc la nunta visurilor lor

Când admiratorii se așteptau mai puțin, Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie. Mulți sunt de părere că sunt încă mici pentru asta, dar decizia le aparține în totalitate. În plus, cei doi au de gând să aducă pe lume și un copil, dar mai au de așteptat până acolo. Toate la timpul lor! Nu se grăbesc deloc, pentru că vor să fie ceva epic, de care lumea să își amintească mereu.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia Eram.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: "Vreau să fie ceva foarte special"

Îndrăgostiții se bucură de fiecare clipă împreună și sunt văzuți mereu unul alături de ceilalți. Pe rețelele sociale, ei sunt extrem de activi și postează zilnic Story-uri pentru fanii lor. În plus, au grijă că admiratorii să nu piardă niciun eveniment important din viața lor. Acum câteva zile, ei au reușit să uimească pe toată lumea când au vorbit despre nuntă, dar și despre copil.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a mărturisit Alexia.

„Se va întâmpla, stați liniștiți. (…) I-am zis că vreau să fie ceva foarte special (cererea)”, a adăugat Mario.

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: "Vreau să arăt bine"

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: „Vreau să arăt bine”

Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică"

Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică”