Alin Oprea adus la disperare după despărțirea de fosta soție! Ce îl nemulțumește acum pe artist?

Despărțirea dintre Alin Oprea si fosta soție nu mai poate fi contestată. Instanța a luat în calcul cererea inaintată de artist și a eliberat deja citația pentru primul termen în care cei doi fosți parteneri trebuie să ajungă la tribunal.

Alin Oprea și-a închiriat apartament în buricul Capitalei! Din ce face banii acum artistul?

Visul lui Alin Oprea de a se bucura în voie de actuala relație este acum aproape de a fi îndeplinit. Artistul urmează să divorțeze în curând de mama copiilor lui dupa o casnicie de peste 20 de ani.
Cântărețul este însă foarte nerâbdător ca procesul să se desfășoare mai rapid. Instanța a stabilit prima înfățișare abia în luna februarie, fapt ce îl nemulțumește destul de tare pe artist.

Dornic să scape cât mai repede de povara trecutului

Alin Oprea și Larisa vor divorța după ani de zile de neînțelegeri așa cum însuși artistul a confirmat. Cei doi locuiau deja separat încă din 2016 când Larisa a decis să plece în Londra acolo unde copiii lor studiază muzica la cea mai prestigioasă universitate.

Procesul se anunță unul de lungă durată având în vedere că cei doi soți au de împărțit o avere importantă.Un alt motiv pentru care s-ar putea scurge un timp îndeungat până la încheierea acestuia este legat de măsurile restrictive din perioada pandemiei care afectează în mod evident și activitatea juridică.

Dacă la începutul tevaturii Alin Oprea se arăta foarte nerăbdător să scape rapid de procedura de divorț, scum artistul pare resemnat cu ideea că îi va mai lua ceva timp până să poată fi considerat un bărbat liber.

„Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi.”, a declarat artistul.

Solistul trupei Talisman a ținut și să precizeze că nu vrea să își mai amintească deloc de trecut.

Alin Oprea adus la disperare după despărțirea de fosta soție! Ce îl nemulțumește acum pe artist?

Acuzat de fosta soție că ar fi fost alcoolic

Alin Oprea este unul dintre artiștii despre care informația că ar avea probleme cu alcoolul s-a vehiculat mulți ani în presă. Acum, în pragul divorțului inclusiv soția lui a confirmat acest lucru.

În spațiul public a apărut de altfel si o persoană prin intermediul căreia Larisa i-a procurat lui Alin din Germania un tratament minune care să îl ajute să renunțe la viciul respectiv.

La rândul lui cântărețul se apără și susține că nu a fost niciodată alcoolic, însă nu a negat nici faptul că obișnuia să bea la ocazii speciale.

 Se iubește cu o patroană de videochat

Încă de acum doi ani, Alin a lăsat deoparte căsnicia și s-a implicat într-o idilă cu o clujeancă focoasă.Cei doi au reușit să rămână în tot acest timp foarte discreți, afișându-se abia în vara acestui an în văzul tuturor.

Artistul a țintit extrem de bine, noua lui parteneră de viață având portofelul destul de gros.Asta pentru că Medana, femeia care i-a furat inima lui Alin Oprea este patroana unui studio de videochat.