Alin Oprea adus la sapă de lemn, după divorțul de Larisa! A ajuns să trăiască pe banii iubitei sale!

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri din acest an este departe de a se încheia. În urmă lui însă, artistul Alin Oprea a ajuns falit.

Alin Oprea adus la disperare după despărțirea de fosta soție! Ce îl nemulțumește acum pe artist?

Alin Oprea și Larisa au lăsat pe toată lumea mască atunci când au confirmat decizia divorțului. Chiar dacă în presa mondenă au apărut în urmă cu multe luni zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi, abia în luna iulie, acestia și-au asumat acest lucru public. Deși relația lor a fost una destul de liniștită, separarea vine în cazul la pachet cu multe intrigi și scandaluri. Mai mult, chiar daca divorțul nu a fost pronunțat încă, artistul s-a văzut cu toată averea luată.

  A rămas pe drumuri și trăiește din banii iubitei

Alin Oprea și încă soția lui, Larisa au trăit o poveste de dragoste de peste 20 de ani. Chiar dacă toată lumea credea că aceștia întrunesc imaginea cuplului perfect, în realitate susține artistul lucrurile stăteau cu totul altfel. Alin a declarat în ultima perioada că o parte din anii de căsnicie au fost un adevărat calvar. Totul din cauza comportamentului impulsiv al soției sale. La rândul ei, mama copiilor artistului s-ar fi plâns de obiceiul acestuia de a consuma alcool în mod constant.

Alin Oprea adus la sapă de lemn, după divorțul de Larisa! A ajuns să trăiască pe banii iubitei sale!

Seria de acuzații între cei doi soți este destul de lungă. Alin a declarat în cadrul unei emisiuni tv care are dovezi incontestabile care arată în detaliu faptul că el a fost înșelat de soție în repetate rânduri. Unul dintre bărbații cu care Larisa ar fi călcat strâmb este un cetățean german, idilă despre care cântărețul ar fi aflat însă a preferat să treacă cu vederea.  Dincolo de războiul de acuzații reciproce Alin și Larisa au de împărțit o avere semnificativă la divorț. Apartamentul în care aceștia locuiau în București alături de copiii lor numără 9 camere. De altfel cei doi au mai avut împreună și alte proprietăți imobiliare pe care le-au vândut cu scopul de a strânge suma necesară achiziționării locuinței din Londra, în care în prezent locuiește doar Larisa alături de copii.

Aflat încă în procedura de divorț, Alin s-a văzut pe drumuri. Cum concertele și evenimentele private sunt destul de limitate din cauza pandemiei, cântărețul a ajuns să nu mai câștige aproape deloc. Din acest motiv, Alin Oprea trăiește deocamdata pe banii iubitei sale. Femeia cu care acesta a fost suprins este conform informațiilor publice deținătoarea unui studio de videochat din Cluj. Având în vedere câștigurile vehiculate în domeniu, cei doi nu ar duce lipsa de nimic inclusiv îin această perioada. Artistul a ținut să își asume noua relație menționând că inclusiv soția lui știa de existența actualei sale iubite.

Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a zis Alin Oprea.