Iubita lui Alin Oprea s-a dezlănțuit!Femeia pentru care artistul divorțează a dezvăluit totul despre controversata relație!
in

Alin Oprea îndrăgostit lulea de actuala iubită. Cum a primit artistul surpriza de proporții din partea femeii

Dacă unii încă mai luau în calcul această variantă, între Alin Oprea și fosta soție nu mai există nicio cale de împăcare. Solistul trupei Talisman a fost complet acaparat în mrejele celei cu care își împarte viața acum.

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca Larisa și Alin Oprea să ajungă în punctul în care să se războiască într-un asemenea divorț ori să își împartă averea. Iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar fiecare dintre cei doi are acum o viață complet diferită. Dacă soția artistului a ales să fie alături de copii în Marea Britanie, artistul se bucură în România de noua lui dragoste.

De curând, acesta a fost surprins de partenera lui într-un moment extrem de romantic. Alin a arătat la rândul lui că i s-au aprins destul de tare călcâiele după bruneta din Cluj. Declarația lui despre momentul pus la cale special pentru el a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

 Artistul și iubita lui nu se mai ascund

Deși susține că Larisa, încă soția lui, știa de relația pe care el o are cu femeia din Cluj, artistul s-a ferit totuși o lungă perioadă să se afișeze în ochii lumii alături de aceasta. Prima apariție a fost pe litoral, vara trecută, acolo unde solistul a ținut câteva concerte la care iubita lui l-a însoțit.

Alin se arăta extrem de afectuos cu femeia care se pare că a reușit foarte rapid să îi ia în stăpânire inima. Solistul a fost copleșit de gesturile prin care clujeanca nu s-a sfiit să îi arate ce sentimente îi poartă. Cea mai mare surpriză a fost pusă la cale de Medana chiar de ziua lui.

Femeia i-a pregătit un moment special în care i-a arătat toată dragostea. În mediul online aceasta a publicat și un mesaj care să îl atingă la inimă pe artist, dar și pe cei care nu credeau în relația lor.

Alin Oprea îndrăgostit lulea de actuala iubită. Cum a primit artistul surpriza de proporții din partea femeii

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a scris aceasta pe contul ei de socializare.

În replică, Alin a simțit și el nevoia să răspundă în văzul tuturor cadoului primit de la iubita sa. Artistul a ținut însă să le mulțumească și tuturor persoanelor din jur care nu au plecat atunci când în viața lui au intervenit schimbările controversate. Alin este convins că cei care i-au rămas alături sunt doar prietenii adevărați.

„Astăzi am oprit timpul în loc și m-am întins pe iarba anilor, să privesc cerul și să ascult doar chemarea inimii mele. Azi, de ziua mea, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: experiențe, emoții, întâmplări care mi-au călit răbdarea, neprevăzutul care mi-a deschis noi orizonturi. Mulțumesc oamenilor care în timp au rămas lângă mine, dar și celor care au plecat sau au rămas în urmă. Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru ca să îmi transmiteți o urare, un gând bun și o îmbrățișare”, a scris Alin.

Divorțul este departe de a se fi încheiat

Alin Oprea nu este încă un bărbat liber, cel puțin din punct de vedere legal. Mariajul dintre el și Larisa nu s-a încheiat încă, fiind amânat având în vedere și restricțiile din perioada pandemiei.
Pe lângă acest lucru, cei doi foști parteneri nu au reușit încă să se înțeleagă nici în ceea ce privește modul în care își vor împărți proprietățile.

Alin și Larisa au în București un apartament de 9 camere în care au locuit mai bine de 10 ani. De altfel, aceștia au avut și alte proprietăți mai mici pe care le-au vândut pentru a reuși să achiziționeze locuința din Londra, unde Larisa locuiește acum alături de cei doi adolescenți.