Alin Oprea, „legat” de Larisa prin vrăjitorie? Mărturisire neașteptată a cuiva apropiat

Cum a ajuns artistul să fie „dezlegat” de fosta soție

Alin Oprea, "legat" de Larisa prin vrăjitorie? Mărturisire neașteptată a cuiva apropiat

Conform unei mărturisiri, Alin Oprea ar fi fost legat de Larisa datorită farmecelor unei vrăjitoare pe nume Varuna.

Pe măsura trecerii timpului, divorțul dintre artist și Larisa devine parcă și mai controversat, iar noi detalii din mariaj încep să apară. Astfel că, o persoană din anturajul cuplului, a declarat că fosta soție a cântărețului ar fi apelat la farmece pentru a-l face pe acesta să aibă ochi doar pentru ea.

După decesul respectivei vrăjitoare, Alin Oprea ar fi fost „dezlegat”

Cum procesul de divorț se află în plină desfășurare, alte și alte informații încep să iasă la iveală și unele persoane din anturajul trupei Talisman spun că artistul ar fi fost fermecat cu ajutorul unei vrăjitoare, în acest fel artistul ajungând de fapt a se căsători cu Larisa. Potrivit cancan.ro, vraja s-a rupt în momentul în care vrăjitoarea Varuna a decedat.

Acuzațiile în cauză ar fi fost făcute de o anume Emilia F., consăteană cu tatăl Larisei, comuna Sihlea fiind locul în care, de altfel, cântărețul ar fi fost îndemnat să bea un lichid oferit chiar de Varuna. După cum susține aceasta, licoarea respectivă l-a făcut pe Alin să nu mai aibă ochi pentru altă femeie în afară de cea care urma să-i devină soție.

Alin Oprea, "legat" de Larisa prin vrăjitorie? Mărturisire neașteptată a cuiva apropiat

Potrivit afirmațiilor sale, căsătoria celor doi a avut loc din dorința miresei „pentru fală și interes”, motiv pentru care a apelat la aceste farmece.

Nu știu câtă lume crede în așa ceva, dar eu am văzut cu ochii mei că aceste lucruri funcționau. Acum la divorț au venit din nou, dar bătrâna murise. Nu știu dacă și-au găsit pe altcineva. La preoți și la biserică aveau interzis să meargă dacă voiau ca farmecele să aibă efect.

Odată cu moartea Varunei, Alin Oprea a putut scăpa de vrăji și astfel să divorțeze, după spusele femeii care-i era ajutor vrăjitoarei de lângă Buzău.

Alin Oprea și Larisa vor apărea în fața judecătorilor anul viitor în februarie, artistul sperând ca lucrurile să se rezolve cu bine pentru amândoi, cu toate că, spune el, lucrurile se mișcă destul de greu în perioada asta, el dorindu-și ca totul să se fi încheiat mai rapid.

Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți. Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent