Alin Oprea și-a închiriat apartament în buricul Capitalei! Din ce face banii acum artistul?

A traversat o perioada dficila odată cu anunțul divorțului de mama copiilor lui. Ultimele săptămâni însă par să fi fost de bun augur pentru membrul Trupei Talisman.

Alin Oprea și-a închiriat apartament în buricul Capitalei! Din ce face banii acum artistul?

Alin Oprea a confirmat în urmă cu două luni că urmează să divorțeze de mama copiilor lui. Artistul a început ulterior o serie de dezvăluiri legate de femeia pe care a dus-o la altar, despre care nimeni nu bănuise până atunci. La rândul ei, Larisa a invocat noua relație pe care cântărețul o are, înainte de a fi semnat actele de divorț.

Odată cu acest tăvălug, Alin susținea că problemele cu care se confruntă sunt în mod special legate de averea familiei. Mai exact, artistul a precizat că banii i-au fost blocați de către fosta soție. De asemenea, această i-ar fi interzis și accesul în apartamentul proprietate comună din București.

Locuiește acum cu chirie în inima Bucureștiului

De la ultimele apariții tv în care a afacut dezvăluiri, Alin Oprea și-a așezat cât de cât lucrurile în noua viață. Acestaa ținut să precizeze că nu își mai dorește să apară public să discute despre drama pe care își dorește să o depășească. Cântărețul a precizat că este convins că aa reușit să demonstreze suficient tuturor de partea cui e dreptatea. Între timp, artistul și-a inchisirat un apartament în centrul Bucureștiului și s-a ”reprofilat”. Alin susține că în această perioada are câteva moduri în care își câștigă cinstit traiul nefiind necesar să apeleze la ajutorul iubitei sale.

”Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțînă lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material”, a spus artistul.

Cei doi se află încă în plin proces de divorț

Alin și Larisa se află în acest moment în proces de divorț, iar lucrurile par să se tergiverseze având în vedere situația actuală epidemiologică din România. Încheierea mariajului legal idintre cei doi nu era posibilă la notar, întrucât aceștia au de împărțit mai multe bunuri și proprietăți. În ceea ce privește creșterea copiilor, lucrurile sunt cumva clare. Ambii adolescenți locuiesc alături de mama lor în Londra, unde studiază în prezent. Alin și încă soția lui, Larisa aau achiziționat un apartament în Marea Britanie, vânzând alte două în București.

 

Alin Oprea și-a închiriat apartament în buricul Capitalei! Din ce face banii acum artistul?Apartamentul din Capitală în care aceștia locuiau împreună are 9 camere și valoarea lui este una semnificativă. Deocamdată aaceasta este blocat susține Alin de fosta lui soție care i-a schimbat butucul, din dorința de a nu-l mai lasă pe artist să pătrundă înăuntru. la rândul lor. copiii acestuia precizat în urmă cu două luni în cadrul emisiunii Xtra Night Show că tatăl lor se poate întoarce oricând acasă.