Alina Ceaușan, imagine interzisă minorilor cu soțul său. Complet dezbrăcată lângă partener

Alina Ceaușan a făcut senzație pe Instagram cu fotografia în care apare foarte senzuală alături de soțul său.

Alina Ceaușan, imagine interzisă minorilor cu soțul său. Complet dezbrăcată lângă partener

Alina Ceușan nu este deloc pudică. Vloggerița pare să împărtășească totul cu fanii săi, inclusiv momentele din intimitate. O fotografie postată pe o rețea de socializare întrece orice imaginație. Ea a apărut goală, în brațele soțului, într-o ipostază interzisă minorilor.

Alina Ceaușan este una dintre cele mai de succes vloggerițe de la noi din țară. Cu o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, a reușit să devină cea mai bună în ceea ce face sau, cel puțin, clasându-se, cu succes, în topul celor mai buni.

De curând a adus pe lume un băiețel minunat. Pentru prima dată mamă, Alina Ceaușan și-a ținut fanii la curent în permanență. Rock, băiețelul ei, a devenit o adevărată vedetă pe Instagram încă de dinainte să se fi născut.

De data aceasta, însă, este vorba despre Alina Ceaușan într-o postură total inedită. Alături de soțul ei, frumoasa blondină apare complet dezbrăcată.

Descrierea fotografiei face cât o mie de cuvinte, căci Alina vorbește despre un momnt despre care își aduce aminte cu mult drag. Este vorba despre momentul în care a anunțat pe Instagram că urmează să devină mamă.

Alina Ceaușan, imagine interzisă minorilor cu soțul său. Complet dezbrăcată lângă partener

Alina Ceaușan, ipostază extrem de romantică cu soțul său

Vedeta, fostă concurentă a emisiunii „Asia Express”, a postat pe Instagram o fotografie care a uimit pe toată lumea. Imaginea a fost realizată pe o terasa luxoasă a vilei lor din Cluj, unde Alina și Raul, cel care i-a devenit soț și-au cam făcut de cap.

Fotografia, pe cât de multe emoții transmite din perioada când era însărcinată, pe atât de artistic este modul în care este realizată. Alina Ceaușan se află lângă soțul ei pe un șezlong. Într-un cadru extrem de romantic, fotografia parcă redă o imagine dintr-un film de dragoste vechi, căci este vorba despre o fotografie în alb și negru.

Fără îndoială, fanii au rămas profund impresionați. Dovadă în acest sens stând chiar comentariile lăsate de aceștia.

„O reamintire a momentului în care am anunțat că sunt însărcinată cu Rock”, este descrierea fotografiei.