Alina Ceaușan, plină de spumă în cadă! Fotografia care a dat internetul peste cap

Alina Ceaușan a încins spiritele în mediul online cu o fotografie direct din cada plină cu spumă.

Alina Ceaușan, plină de spumă în cadă! Fotografia care a dat internetul peste cap

Alina Ceașuan este una dintre cele mai de succes influencerițe din mediul online, care a adunat în jurul ei o comunitate considerabilă.

Frumoasa vloggeriță a devenit cu puțin timp în urmă mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băiețel minunat pe nume Rock. Micuțul a ajuns, așa cum era de așteptat, la rândul său o mică vedetă, care a câștigat pe loc adorația admiratorilor de pe pagina de Instagram a mamei sale.

Cu toate acestea, noul ei rol plin de responsabilități nu o împiedică să mai ia și o pauză de la viață pentru a se bucura de roadele muncii sale. Deoarece norocul a fost generos cu Alina pe toate planurile, aceasta nu se sfiește să arate și celor care o urmăresc felul în care gustă din micile plăceri ale vieții.

Alina Ceaușan, mai senzuală ca niciodată

Cu toate că a trecut printr-o sarcină de curând, frumoasa Alina a rămas neschimbată și a ținut să dovedească asta printr-o fotografie incendiară. Deși a acumulat câteva kilograme în plus, se pare că acestea s-au așezat doar acolo unde trebuie.

Se simte foarte bine în pielea ei și nici nu se teme să vorbeasca despre greutatea ei cu incredere si optimism. Din acest motiv a pregătit fanilor un cadou inedit, oferindu-le acestora șansa de a trage cu ochiul în baia din luxoasa sa locuință.

„Eu aveam 52, este greutatea mea ideală. Aveam 54 în momentul când am aflat când sunt însărcinată la două luni, după care am avut 71 de kilograme când am mers să nasc. Când am venit acasă aveam vreo 63, 64. Acum am 60, 61. Depinde de zi și de când mă cântăresc. Nu-mi pasă neapărat de chestia asta momentan.”, a transmis vedeta la InstaStory, în urmă cu ceva timp.

Alina Ceaușan, plină de spumă în cadă! Fotografia care a dat internetul peste cap

Camera de fotografiat a surprins-o pe Alina într-o cadă luxoasă plină de spumă. Ceea ce este surprinzător în imaginea postată este faptul că frumoasa divă reușește să pozeze angelic și feminin dar, în același timp, elegant și provocator.