Alina Ceușan a slăbit 10 kilograme. Cum a reușit vedeta: "Nu-mi pasă neapărat de chestia asta"
in

Alina Ceușan a slăbit 10 kilograme. Cum a reușit vedeta: „Nu-mi pasă neapărat de chestia asta”

Cum s-a descurcat Alina Ceușan cu kilogramele în plus.

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Blondina se bucură de succes pe toate planurile. Duce o viață de vis la care mulți doar visează, iar anul acesta a fost unul plin de surprize. Fosta concurentă a adus pe lume primul ei copil, iar de atunci viața sa și a soțul ei s-a schimbat complet.

Pe toată perioada sarcinii, Alina și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat. Chiar și în momentele în care a născut, nu a ezitat să posteze în mediul online. În plus, ea nu a ascuns deloc chipul băiețelui său, așa cum fac multe alte vedete de la noi. Ea s-a bucurat să le facă din prima cunoștință cu Rock tuturor fanilor ei.

Alina Ceușan a dat cărțile pe față

Ea este extrem de activă în mediul online și petrece mult timp acolo. Blondina știe cum să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. Nu există zi în care să nu le arate fanilor ce face sau mai nou să pună poze cu băiețul ei și a lui Raul Tisa.

Fanii ei sunt extrem de curioși, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Aceștia nu ezită să își exprime punctul de vedere, dar nici să adreseze diferite întrebări. Mulți au vrut să știe cum a reușit Alina Ceușan să scape de kilogramele în plus, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

Alina Ceușan a slăbit 10 kilograme. Cum a reușit vedeta: "Nu-mi pasă neapărat de chestia asta"

Ei bine, ea nu s-a ascuns deloc și le-a povestit internauților cum a stat, de fapt, treaba. Se pare că ea nu a acordat prea multă importanță acestui aspect, iar kilograme au dispărut de la sine. Este o femeie norocoasă, pentru că multe se confruntă cu această problemă, dar nu a fost și cazul ei.

„Eu aveam 52 de kg, aceasta este greutatea mea ideală. Aveam 54 în momentul când am aflat când sunt însărcinată, la două luni, după care am avut 71 de kilograme când am mers să nasc. Când am venit acasă aveam vreo 63, 64. Acum am 60, 61, depinde de zi și de când mă cântăresc. Nu-mi pasă neapărat de chestia asta momentan. Nu am făcut absolut nimic ca să slăbesc. Pur și simplu, kilogramele s-au dus din spital, cu placenta, cu copilul. Când am ajuns acasă, aveam deja 7 kilograme pierdute. Am pierdut încă vreo trei cu alăptarea”, a dezvăluit Alina Ceușan pentru okmagazine.ro.