Alina Ceușan recunoaște că viața ei s-a schimbat complet în ultimul an. 2020 le-a pus capac multor vedete de la noi, iar ea se află printre ei. Deși din punct de vedere financiar nu o duce deloc rău, alte lucruri îi lipsesc blondinei. Fosta concurentă de la Asia Express se gândește cu nostalgie la cum se distra anul trecut, dar este fericită și cu tot ce are în clipa de față.

Influencerița este genul acela de persoană care încearcă mereu să vadă partea plină a paharului. Vedeta a avut un an foarte complicat, dar și frumos din multe puncte de vedere. Anul acesta, a venit pe lume fiul ei Rock, cea mai mare bucurie din viața ei. De când a născut, vede lucrurile altfel și a învățat să se bucure de fiecare moment, chiar dacă situația nu este una roz.

Alina Ceușan: ”Mi se face pielea de găină”

Finalul anului o face pe Alina Ceușan să se gândească la cum era anul trecut comparativ cu acesta. Vedeta a găsit în arhiva personală câteva imagini, care au emoționat-o până la lacrimi. Și-a amintit de Revelionul de anul trecut, care nu se compară cu cel pe care îl va avea anul acesta.

La începutul anului 2020, fosta concurentă de la Asia Express nu se gândea că va aduc pe lume un copil. Odată cu venirea pe lume a lui Rock, altele au devenit prioritățile sale și cu siguranță, micuțul se află pe primul loc. Ei bine, anul trecut se distra peste hotare, departe de România, ceea ce nu se va mai întâmpla și de data aceasta.

Alina Ceușan, cuprinsă de nostalgie! Vedeta, declarații emoționante: „Cât de mult se poate schimba viața într-un an”

„8281 km distanță. O selecție foarte întâmplătoare pe fotografii din noaptea de Revelion de anul trecut, din Hong Kong. Eram deja însărcinată cu Rock și habar n-aveam. * mi se face pielea de găină * – și, de asemenea, mă gândesc la cât de mult se poate schimba viața într-un an. Vă sfătuiesc cu tărie să trăiți fără planuri 🍒 niciun plan nu este cel mai bun plan făcut vreodată, doar lăsați viața să curgă și să trăiți în prezent.”, a scris Alina, în dreptul fotografiilor.