Faimoasa bloggeriță a dat naștere unui băiețel perfect sănătos în luna Septembrie. Imediat după operația de cezariană Alina a arătat tuturor cum arată burtica ei .

Acum, după o perioadă destul de lungă blondina a repetat figura din dorința de a le oferi și alto mame încrederea de a fi mândre de propriul corp.

Nu a ajuns la forma fizică din trecut

Alina Ceușan este printre primele influencerițe care și-au câștigat notorietatea în România. Pasionată de modelling, make-up și fotografie, blondina a început activitatea în online cu un blog încă din perioada studenției. Treptat ea a crescut profesional sun ochii sutelor de mii de fani pe care i-a adunat de-a lungul timpului. Bloggerița s-a bucurat de succes și odată cu participarea la emisiunea Asia Express alături de colega ei, Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la 3 luni de la naștere. Cum arată acum cea mai celebră influenceriță

Imediat după experiența respectivă, Alina s-a așezat la casa ei și a făcut primul pas spre a deveni mamă. Pe întreg parcursul sarcinii blondina a fost mereu în contact cu fanii pe care îi punea în temă cu toate noutățile din viața ei. Alina a filmat un vlog inclusiv în materinate chiar în ziua în care și-a adus pe lume bebelușul.

Ea a prezentat mereu transparent detalii despre modul în care corpul ei a evoluat în timpul sarcinii, dar și imediat după operația de cezariană. La doar câteva ore de la intervenție blondina a arătat pe internet cât de proeminentă este încă burtica ei. Vloggerița a mărturisit că face acest lucru din dorința ca toate mamele să fie împăcate cu ideea că episodul recuperării nu este unul ușor și plin de glamour.

Vedeta online-ului a fost extrem de apreciată pentru gestul ei de a spune lucrurilor pe nume.Acum, la trei luni de la momentul respectiv ea s-a dezbrăcat din nou în fața camerei și a împărtășit cu urmăritorii ei care este stadiul refacerii fizice.

Abdomenul Alinei nu este încă plat și bloggerița are vizibil câteva kilograme în plus.

Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la 3 luni de la naștere. Cum arată acum cea mai celebră influenceriță

Ea mărturisește că nu face o tragedie din acest lucru ci pus și simplu va începe procesul de slăbire și tonifiere treptat.

Alina Ceușan este căsătorită cu un celebru hair stilist din Cluj, Raul Tișa. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani într-o locație total neobișnuită. Excentrică din fire, bloggerița a ales curtea Castelului Banfy pentru evenimentul special din viața ei.

Alina și Raul dețin pe lângă cel mai prestigios salon de înfrumusețare din Cluj și două restaurante cu specific asiatic în orașul în care locuiesc, dar și în Capitală.