Oana Zăvoranu a pornit un întreg război împotriva influencerilor din România. De data aceasta, ea a criticat-o din nou pe Alina Ceușan. Asta nu este tot! S-a luat și de cea mai bună prietenă de-ale ei, Carmen Grebenișan. Vedeta nu s-a putut abține să nu își spună părerea despre cele două vedete. Și de acum fanii s-au amuzat copios pe seama spuselor sale.

Soția lui Alex Ashraf este pusă pe ceartă. Au trecut câteva săptămâni de când pe Instagram postează zilnic Story-uri despre diferite vedete de la noI. Pe cele mai multe dintre ele le acuză că promovează produse pe care nici măcar nu le folosesc. Un alt motiv pentru care le-a luat la rost este faptul că își expun copiii în mediul online, fără a avea dreptul de a face acest lucru.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu au fost iertate de Oana Zăvoranu

Frumoasa actriță și-a întreptat atenția către multe vedete de la noi, printre care se află Oana Roman, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Andreea Bănică, Andreea Marin, Delia, Lidia Buble, Pepe, Raluca Pastramă, Andreea Mantea, Selly, dar și mulți, mulți alți. Se pare că nu are de gând să se oprească aici și-și va face propria emisiune pe YouTube, care va avea premiera la începutul lunii viitoare.

„Dar toate ați fost așa urâțele cu craci, de fapt? Mulțumesc, Doamne, că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe… în rest, nimic. Adică ați „forjat” din fragedă pruncie medicii esteticieni. Și bani de operații de unde ai avut? Că urlă sărăcia în tine, văd din imagini”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, criticate dur de Oana Zăvoranu. Vedeta le-a luat în vizor: „De unde bani de operații? Că urlă sărăcia în tine”

Recent, ea i-a adus un nou val de critici Alinei Ceușan, dar nu a iertat-o nici pe Carmen Grebenișan. Despre niciuna dintre cele două vedete, Oana Zăvoranu nu a avut ceva prea bun de afirmat. Ea a postat o imagine din trecut cu cele două vedete, înainte de operațiile estetice. S-a legat de aspectul lor fizic și a fost curioasă să afle de unde au avât bani pebntru atât de multe intervenții estetice.

„Aha… deci cu banii de operațiile astea capitale… „te-ai descurcat” de mică singurică așa…. că tu ești foarte descurcăreață în general așa… Tu cu capul tău mai poți gândi sau e „damage” total?”, a continuat ea.

„Toate arată ca niște băieței… feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, băiatule?”, a mai adăugat vedeta.