Alina Ceușan și Raul Tisa au alea nașii de botez. Nu o să credeți despre cine este vorba: „Normal că noi…”

Cine îl va boteza pe Rock!

Alina Ceușan și Raul Tisa au alea nașii de botez. Nu o să credeți despre cine este vorba: "Normal că noi..."
Alina Ceușan și Raul Tisa sunt mai fericiți ca oricând. Cele două vedete formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. În plus, îndrăgostiților le merge bine pe toate planurile și se bucură de succes pe toate planurile.
Anul acesta a fost unul plin de schimbări și pentru ei. Acum puțin timp, când a venit pe lume fiul lor, viața li s-a schimbat complet. Vloggerița și-a dorit din tot sufletul un copil, iar acum fericirea ei nu poate fi măsurată în cuvinte.

Alina Ceușan este mai fericită ca oricând

Alina Ceușan este o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o familie despre care mulți spun că este perfectă și prieteni care nu o lasă niciodată la greu. Ea și Carmen Grebenișan au o relație de prieteni specială și au fost acolo una pentru cealaltă în fiecare moment din viața lor.
Ei bine, cele două vedete au mers împreună chiar și în aventura vieții lor. Emisiunea Asia Express a fost un adevărat test de prietenie pe care l-au trecut cu brio. Acum, Carmen Grebenișan a luat o decizie care le va uni pe viața. Ea și Alex, iubitul ei, vor fi cei care îl vor boteza pe Rokc, bebelușul Alinei Ceușan și al lui Raul Tisa.
Alina Ceușan și Raul Tisa au alea nașii de botez. Nu o să credeți despre cine este vorba: "Normal că noi..."
”Normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a declarat Carmen pentru viva.ro.
Chiar dacă pare greu de crezut, cele două artiste s-au certat foarte, foarte rar. Prietenia lor a trecut prin toate obstacolele, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vestea că ea îi va boteza copilul a fost foarte bine primită de fani, iar reacțiile au fost și ele pe măsura așteptărilor. Nu știm când va avea loc marele eveniment, dar ele își vor ține, cu siguranță, fanii la curent cu toate detaliile.
”Ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie. (râde) Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr. Ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele. Chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut.”, a mai spus vloggerița.