Alina Eremia formează un cuplu cu Edi, bărbatul care de câțiva ani i-a furat inima. În ceea ce privește relația lor, vedetele au fost extrem de discrete. Ea a vorbit foarte rar despre ei și a postat foarte puține imagini cu bărbatul vieții sale. Din câte se pare, el a preferat să rămână în spatele camerelor de filmat și nu îi place deloc să se afișeze.

După foarte mult timp de așteptare, Alina Eremia le-a dat fanilor săi vestea cea mare. Se pare că familia cântăreței se mărește, iar ea este extrem de emoționată. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta pe rețelele sociale pentru că nu s-a mai putut abține să păstreze secretul doar pentru ea.

Alina Eremia este cea mai fericită femeie din lume

La o primă vedere, susținătorii ei au crezut că vedeta a rămas însărcinată pentru prima dată. Mulți se întreabă oare când va rămâne Alina Eremia însărcinată. Ei bine, un copil nu se află pe listă momentan. Este adevărat, familia ei chiar va mai avea un membru. Nu este vorba despre un bebeluș, ci despre un cățeluș.

Alina Eremia își dorea de foarte multă vreme un animăluț, iar așteptarea a luat sfârșit pentru ea. Cel mai probabil, iubitul ei a vrut să o facă fericită, așa cum se întâmplă de fiecare dată. În viitorul apropiat, artista va primi un cățeluș și arde de nerăbdare ca momentul acela să vină. În plus, ea a postat și imaginea unui cățel de-a dreptul adorabil pe care îl va primi. Nu există bucurie mai mare pentru aceasta acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Alina Eremia a făcut anunțul cel mare! Familia vedetei se mărește: „Am amânat atât de mult timp momentul”

„Gata! Am amânat atât de mult timp momentul… Dar cu tot efortul de a preveni lucrul ăsta… M-am topiiit. În curând, se mărește familia”, a spus Alina Eremia pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei, care o susțin de fiecare dată așa cum știu ei mai bine.