Cu toții o știm pe Alina Eremia! Ea avut un real succes încă de la vârste fragede, iar acest lucru s-a datorat nu doar frumuseții sale, dar și talentului său în muzică.

Cu un timbru vocal greu de confundat, frumoasa artistă a cucerit inimile oamenilor încă de pe când avea vârsta de doar 10 ani. Vedeta a făcut furori de mică pe scenă și s-a bucurat de un real succes de la o vârstă fragedă.

De mică a avut ocazia să-și desfășoare talentul pe mari scene. Alina Eremia a fost reprezentanta țării în cadrul concursului Eurovision Junior din anul 2005. Mândră nevoie mare, frumoasa artistă a defilat într-o ținută specifică portului tradițional românesc.

Se pare că frumoasa artistă este obișnuită cu succesul de mică, iar acest lucru a reprezentat, fără nicio urmă de îndoială, un real avantaj pentru cariera pe care avea să o urmeze în anii următori.

Alina Eremia, imagini din copilărie! Și-a început cariera la o vârstă fragedeAlina Eremia, imagini din copilărie! Și-a început cariera la o vârstă fragede

Alina Eremia, o dansatoare remarcabilă

Alina Eremia este înzestrată cu o mulțime de talente! Nu doar că este de o frumusețe răpitoare și că are o voce inconfundabilă, însă se mișcă și foarte bine. Nu ratează nicio secundă să danseze așa cum îi stă cel mai bine, iar videoclipurile ei vorbesc de la sine.

Concurenta cu numărul patru în concurs, copilul Alina Eremia a pus în scenă o coregrafie de excepție, interpretând piesa numită „Țurai”. A reușit cu acest spectacol să se califice pe locul 5 din cele 16 țări participante, după cum relatează esctoday.com.

Alina Eremia are acum vârsta de 26 de ani și este o femeie în toată firea, senzuală și sexy, dar cu același zâmbet de copil și cu dorința de a reuși în viață.

În cel mai recent clip, Alina apare într-un costum provocator din latex roșu, aprinzând imaginația internauților de sex masculin. Din păcate pentru ei, artista se iubește de ceva timp cu un tânăr misterios, care nu a vrut să se afișeze prea mult în lumea mondenă. Totuși, acesta a apărut în videoclipul iubitei sale, spre marea bucurie a fanilor.