Alina Eremia este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi. Vedeta se bucură de milioanele de fani care o îndrăgesc. Deși, în perioada actuală, aceasta nu mai poate să se întâlnească cu publicul ei, frumoasa blondină ține legătura cu cei care o susțin, prin intermediul rețelelor de socializare.

Tot acolo, vedeta postează foarte des imagini în care prezintă cu ce își mai ocupă timpul. Instastory-urile sunt în mare vogă, iar ea s-a adaptat rapid la noua tehnologie și le arată fanilor ei fiecare mișcare.

Alina Eremia nu ratează niciun antrenament de la sală

În această după-amiază, vedeta a participat la ultimul antrenament de fitness înainte de Crăciun. Aceasta și-a pregătit abdomenul plat pentru salata de boeuf. Fosta membră a trupei Lala Band, Alina Eremia, a încărcat pe Instastory un filmuleț în care alerga pe bandă la sala de sport.

Vedeta este o împătimită a sportului. A scris ca explicație a videoclipului că „Sărbătorile vin”. Cântăreața este foarte antentă la meniul ei și nu absentează de la orele de antrenament.

Viața personală a artistei

Alina Eremia formează o relație cu un bărbat misterios pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Aceasta nu vrea să își expună public povestea de iubire, iar în legătură cu acest subiect a fost mereu rezervată.

Ea și Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de patru ani și nu s-au lăsat prea des surprinși împreună. Vedeta a mărturisit că nu vrea ca lumea showbiz-ului să îi afecteze cariera iubitului său. Pasiunea comună pentru sport i-a unit pe cei doi, aceștia cunoscânndu-se la o sală de fitness din Capitală.

Ei au o relație solidă, locuiesc împreună și se pare că se îndreaptă către ceva mult mai serios. Aș da este o melodie pe care vedeta ar fi compus-o pentru marea ei iubire, declarând că este cea mai personală piesă a sa.