Puțini și-ar putea imagina-o pe Alina Eremia fără blondul care a consacrat-o. Frumoasa vedetă poate adopta fără grijă multe look-uri. Îi stă de minune oricum ar decide să se aranjeze, dar la culoarea aceasta n-ar crede nimeni că ar renunța. Ei bine, zilele acestea ea a luat pe toată lumea prin surprindere. Ea și-a făcut apariția cu părul tuns scurt și vopsit negru. Ce schimbare!

Deși fanii nu o credeau în stare, ea a demonstrat și de această dată că este o femeie plină de curaj. Vedeta a adoptat noul look cu zâmbetul pe buze și este evident că o încântă rezultatul final. Ea nu a postat doar o imagine, ci o serie întreagă cu noua sa imagine.

Alina Eremia arată extrem de bine și brunetă

Mulți dintre admiratorii ei nu și-o pot imagina altfel decât blondă. Pentru aceia avem o veste de minune și trebuie să le mărturisim că nu trebuie să își facă grji. Cântăreața poartă doar o perucă, nu s-a vopsit și nu s-a tuns pe bune. Îi stă extrem de bine așa, dar o asemenea schimbare ar fi prea mult chiar și pentru ea.

Alina Eremia, schimbare de look spectaculoasă. Vedeta a șocat cu apariția sa / FOTO

Cel mai probabil, Alina Eremia a vrut să demonstreze de această dată că nu îi este teamă de o schimbare. A făcut o alegere care o prinde bine și cu care, probabil, s-ar obișnui și dacă ar fi pe bune. Comentariile pozitive nu au încetat să apară, la câteva minute după ce imaginea a fost urcată pe rețelele sociale. Fanii sunt entuziasmați, iar asta se poate observa din reacțiile lor.

Alina Eremia, schimbare de look spectaculoasă. Vedeta a șocat cu apariția sa / FOTO

„Esti frumoasa oricum 🔝”, „Ador cum iti vine nuanta!”, „Esti superbaaa💖”, „Am ramas fără cuvinte💜”, „Îți sta atât de bineee💕”, „O sa îți schimbi Look ul?💕Îți sta foarte bine asa”, „Frumos look îmi place 😘!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Alina Eremia din partea fanilor.

Alina Eremia, schimbare de look spectaculoasă. Vedeta a șocat cu apariția sa / FOTO  https://desprevedete.ro/alina-eremia-schimbare-de-look-spectaculoasa-vedeta-a-socat-cu-aparitia-sa-foto.html