Alina Eremia, schimbare radicală de look. Vedeta s-a făcut brunetă / FOTO

Alina Eremia a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție.

Alina Eremia, schimbare radicală de look. Vedeta s-a făcut brunetă / FOTO

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Artista scoate hit după hit și se bucură de succes pe toate planurile. Nu are o doar o carieră perfectă, ci și un iubit care îi face zilele mai bune. Cântăreața și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care au ascuns-o multă vreme. Ea este extrem de sinceră cu fanii și foarte activă în mediul online. Ea ține legătura zilnic cu admiratorii ei și le arată tot ceea ce face. Preferă ca fanii să afle totul de la ea și nu din alte surse.

Alina Eremia, transformare totală

Cu toate acestea, Alina Eremia a fost extrem de rezervată când a venit vorba despre viața personală. Frumoasa artistă a preferat să își țină iubitul departe de camerele de filmat. Oricât a încercat să se ascundă, tot s-a aflat cine este cel care i-a furat inima. Ei au văzuți împreună și la diferite evenimente, unde stăteau tot timpul împreună.

Zilele acestea, blondina a reușit să își surprindă din nou fanii din mediul online. Face ea ce face și lasă pe toată lumea cu gura căscată. Ei bine, ea s-a gândit că ar fi vremea pentru o schimbare în viața. Nu este vorba despre o schimbare oarecare, ci despre una de look. Îndrăgita artistă și-a făcut apariția într-o ipostază inedită, în care nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă prea curând.

Alina Eremia, schimbare radicală de look. Vedeta s-a făcut brunetă / FOTO

”Unii sunt că sunt bipolară. Ce părere aveți?”, a fost mesajul transmis de Alina Eremia.

Alina Eremia a renunțat la blondul care a consacrat-o și s-a făcut brunetă cu breton. Nu, nu este o schimbare pe bune. Ea a apelat la ajutorul unei peruci, dar îi stă extrem de bine și așa. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară și au fost pe măsura așteptărilor.

”Culoarea asta de par ma duce cu gandul la Pariu cu viata🥺/ Ne e dor de tine satena🥺❤️/ Ce fain ti ar sta tunsa asaaa💞/ Mai bine pe blond 👌❤️❤️/ DECI WOW”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.