Alina Eremia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Alina Eremia a spus secretul unuin trup de invidiat.

Alina Eremia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se bucură de succes. A devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci piesele sale se aud peste tot. Are mii de fani care abia așteaptă să lanseze eva nou și care o urmăresc cu sufletul la gură. Ea nu uită de ei și postează mereu pe rețelele sociale, pentru a-i ține la curent cu tot ceea ce face.

Nu doar pe plan muzical are succes, ci și pe plan personal. Artista este foarte rezervată când vine vorba despre acest subiect și rare sunt momentele în care postează imagini cu iubitul ei. Ea și Edi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care preferă să o țină departe de camerele de filmat. Sunt norocoși că se au unul pe celălalt și se iubesc la nebunie.

Alina Eremia a slăbit enorm în ultimii ani

Alina Eremia este o femeie frumoasă la care mulți bărbați visează. Din păcate pentru ei, ea nu are ochi decât pentru iubitul ei. Artista arată extrem de bine și are un trup de invidiat. Cu toate acestea, ea nu a arătat mereu la fel de bine ca acum. A fost nevoie de mult timp și multă muncă pentru a ajunge să arate atât de bine.

Alina Eremia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Merge la sală aproape zilnic și are mare grijă de felul în care arată. Mulți s-au întrebat cum a ajuns la greutatea dorită, iar ea nu a ținut secretul doar pentru ea. Ea le-a povestit și fanelor sale care este meniul ei de bază.

„Micul meu dejun este destul de sărăcăcios și încerc să îl iau la o oră târzie, ca să pot scăpa de senzația de foame pe parcursul zilei. În principiu mănânc iaurt grecesc cât mai slab în grăsimi, cu fulgi, fără zahăr, sau nuci, ori omletă din albușuri de ou cu niște legume alături”, spunea Alina Eremia, în urmă cu ceva vreme.