Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu!? Adevărul despre relația lor a ieșit la iveală: „Să nu stricăm magia”

Au format Alina Eremia și Dorian Popa un cuplu!? Cei doi au dat cărțile pe față.

Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu!? Adevărul despre relația lor: "Să nu stricăm magia"

Despre Alina Eremia și Dorian Popa s-a spus multă vreme că ar fi împreună. Zvonurile au luat amploare și datorită faptului că aceștia au fost la vremea aceea extrem de rezervați când venea vorba despre viața lor personală. Acestea se întâmplau pe vremea când cei doi au jucat în serialul “Pariu cu viața”, care i-a și făcut celebri.

Dorian Popa, adevărul despre relația cu Alina Eremia

Pe platourile de filmare, cele două vedete formau un cuplu. Artiștii erau extrem de apropiați și în viața reală, motiv pentru care fanii au „pariat” că se iubesc și în realitate. Erau la începutul carierei lor, unde deși zvonurilor își urmau cursul, lor le păsa prea puțin.

Cei doi jucau rolurile Ioanei și a lui Andrei. Erau tineri, frumoși și se iubeau la nebunie. Au filmat scene pline de tandrețe și au reușit cu succes să pună în scenă o chimie cum rar s-a mai văzut.

Deși toată lumea credea că cei doi formează un cuplu, nu a fost să fie deloc așa. Despre acest subiect delicat a vorbit chiar actorul din Sacrificiul într-un interviu pe care l-a acordat recent. Se pare că după ce filmările pentru serialul care le-a adus faima s-a terminat, ei au continuat să fie doar prieteni.

Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu!? Adevărul despre relația lor: "Să nu stricăm magia"

Nu a fost vorba despre nimic mai mult, deși mai târziu au făcut parte chiar și din aceeași trupă, LaLa Band. După toate acestea, se pare că fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri separate. Acum, cei doi artiști de află pe lista celor mai apreciați cântăreți din România și au succes pe toate planurile. Piesele lor se aud peste tot și au mii de fani care așteaptă cu nerăbdare să meargă la concertele lor.

“Profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus artistul într-un interviu pentru profm.ro.