Conform paparazzi-lor Tacataca, celebra cântăreață a ieșit la un restaurant din centrul Bucureștiului în compania unui bun prieten de-al său. Aceasta a fost surprinsă purtând mască de protecție, respectând măsurile de restricție impuse de autorități. Apoi vedeta și-a lăsat mașina fix la intrarea în local și s-a asigurat că este parcată corespunzător.

Alina Eremia surprinsă de paparazzi într-o ipostază rară în centrul Capitalei! / FOTO

Fotografie realizată de Paparazzi Tacataca

Cei doi și-au comandat apoi ceva de băut și au povestit. Au stat tot timpul afară pe terasă, deoarece în spațiu închis sunt interzise întâlnirile datorită pandemiei. Deși vremea de afară s-a răcit, se pare că discuțiile acestora au fost aprinse și nici nu au băgat de seamă frigul.

Alina Eremia surprinsă de paparazzi într-o ipostază rară în centrul Capitalei! / FOTO

Fotografie realizată de Paparazzi Tacataca

Iată care este motivul fericirii Alinei!

Deși mereu zgârcită în declarații despre viața sa personală, s-a aflat cu cine se iubește vedeta. De mai bine de cinci ani de zile Alina este într-o relație cu Edi Barbu. În ceea ce îl privește pe tânăr, nu au ieșit multe informații la iveală. Acesta lucrează într-o corporație și deține o funcție înaltă de conducere.

Conform ProTV, cei doi s-au cunoscut în sala de sport. Se pare că din acest motiv, corpul vedetei este așa bine lucrat și tonifiat. În toamna acestui an, cuplul momentului a petrecut o vacanță într-o zonă exotică. Alina nu a ezitat să-și arate formele pe conturile sale de socializare. Pozele au strâns numeroase aprecieri și comentarii.

Alina Eremia surprinsă de paparazzi într-o ipostază rară în centrul Capitalei! / FOTO

De o bună perioadă de timp, cei doi iubiți locuiesc împreună. Cântăreața a scris multe piese care îi sunt dedicate partenerului său. Recent, în luna octombrie, Edi apare în noul videoclip al piesei ,,Noi”.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. “Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a declarat Alina.