Alina Eremia, vacanță de vis în Maldive. Vedeta, imagini de senzație cu iubitul ei / FOTO

Alina Eremia și iubitul ei se relaxează departe de casă.

Alina Eremia a simțit nevoia de o pauză. Vedeta a decis să meargă într-o vacanță de vis, dar nu oriunde. Artista este acum în Maldive, unde se distrează de minune. Nu a mers singură, ci alături de iubitul ei, Edi. Nu au ținut cont de pandemie și au simțit nevoia să se bucure de câteva zile împreună, departe de toată lumea.

Cântăreața și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, la care multe persoane doar visează. Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, dar se iubesc la fel ca la început. Au fost extrem de discreți când a venit vorba despre relația lor. Nu se afișează prea des împreună și preferă să se iubească în spatele camerelor de filmat.

Alina Eremia, fotografie alături de iubitul ei

Rare sunt momentele în care frumoasa vedetă postează imagini cu partenerul ei de viață. Ei bine, de data aceasta a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Aflată în Maldive, Alina Eremia a publicat două fotografii cu bărbatul care i-a furat inima. Cei doi se înțeleg de minune, iar acest lucru de poate observa cu ochiul liber.

Alina Eremia este urmărită de mii de oameni pe social media. Ori de câte ori postează câte o imagine cu ea, atrage privirile tuturor bărbaților. Este, de asemenea, una dintre cele mai râvinite femei din shoebiz.

 

Mulți ar da oricAlina Eremia, vacanță de vis în Maldive. Vedeta, imagini de senzație cu iubitul ei / FOTOe să fie cu ea, dar ea nu are ochi decât pentru Edi, iubitul ei. Cei doi reușesc să atragă toate privirile asupra lor de fiecare dată când sunt surprinși împreună. Se consideră o femeie norocoasă, pentru că are alături de ea un bărbat precum el, care ar face orice pentru ea și pentru fericirea ei. Recent, ea și-a făcut curaj și a postat două imagini alături de el, alături de o descriere extrem de emoționantă, iar reacțiile fanilor nu au întârziat nici ele să apară.

”Persoana la care sun când sunt tristă și când sunt fericită”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram.