Alina Laufer a trăit clipe de coșmar zilele trecute cu unul dintre gemeni!

Soția lui Ilan Laufer a ajuns de urgență la medic cu fetița Davina, în vârstă de opt luni, care a acuzat stări de rău încă de luni seara. Fetița a contractat o bacterie periculoasă și a fost pe punctul de a se deshidrata.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău.

A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a povestit Alina Laufer, la „Teo Show”.

În februarie, Alina Laufer năștea prematur gemenii, pe Davina și Nathaniel. Soția lui Ilan Laufer a stat internată în spital o lună și jumătate. Băiețelul Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.