Amna este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Frumoasa artistă are mereu zâmbetul pe buze, chiar dacă viața ei nu este și nu a fost deloc ușoară. Ea este extrem de sinceră cu fanii ei de pe rețelele sociale. Are grijă ca aceștia să fie puși la curent cu tot ceea ce face. Ei au dat dovadă de foarte multe ori că sunt alături de ea indiferent de situație.

Amna este acum o femeie împlinită și fericită, chiar dacă a trecut prin multe. De când a divorțat, viața vedetei s-a schimbat în totalitate. A început să privească altfel tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. A învățat multe lucruri importante din toate experiențele pe care le-a avut. Ea s-a separat de soțul ei după 12 ani de căsnicie, iar faptul că au luat-o pe drumuri diferite nu a ajutat-o deloc.

Amna, declarații neașteptate despre divorț

Se pare că motivul divorțului a fost chiar copilului ei. Fostul ei soț ar fi fost de părere că Amna nu îi mai acordă suficientă atenție ca la început. Devenind mamă, ea a început să își decide întreaga existență copilului. Asta face și acum. Luptă și muncește pentru ca băiatul ei să nu ducă lipsă de nimic.

Amna declarații cutremurătoare din trecut. Vedeta a vorbit despre viața de după divorț: ”E foarte important să nu pici”

Amna este extrem de rezervată când vine vorba despre viața personală. Ea nu a deschis prea des acest subiect delicat din viața ei. Divorțul a afectat-o enorm, chiar dacă nu a lăsat mereu să se vadă acest lucru. Ea a dat dovadă și de această dată că este o femeie puternică, deși mulți ar fi crezut că fi la pământ.

”În pandemia asta au fost mai multe divorțuri decât căsătorii. Dar acum sunt foarte bine alături de băiețelul meu, ne-am mutat în casă nouă, suntem echilibrați, ne luptăm un pic cu școala asta, dar asta este. Imediat după divorț m-a ajutat foarte mult munca, muzica, sportul și, bineînțeles, prietenii. Este foarte important să nu pici, dar fiecare om are ritmul lui. Poate unii stau trei luni și jelesc și după răsar ca soarele. Eu cred că nu este bine să pici, ci să te ții acolo, pe linia de plutire. E clar că dacă ai stat cu un om mulți ani de zile, înseamnă că a avut multe calități, dar și câteva defecte. Pentru că nu stai cu om 12 ani de zile, ca în cazul nostru, doar pentru câteva momente faine. Acum suntem doi părinți uniți pentru David, nu ne-am mai certat de când am terminat de împărțit lucrurile personale”, Amna