Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Vedeți-vă de treabă "
in

Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Vedeta a răbufnit pe Instagram: „Vedeți-vă de treabă „

Ana Baniciu s-a enervat extrem de tare și a transmis un mesaj în consecință.

Ana Baniciu este una dintre cele mai urmărite și apreciate artiste de la noi. Vedeta se bucură de succes pe toate planurile, numai în dragoste nu. Zilele acestea, ea a postat o serie de imagini pe rețelele sociale, care i-au pus serios pe fani pe gânduri. Ea a dat de înțeles faptul că este într-o relație, dar că nu vrea să arate fața persoanei respectivă.

Blondina este extrem de activă în mediul online, dar și sinceră cu fanii. Ori de câte ori a avut ceva de zis, ea nu s-a putut abține. Preferă ca internauții să afle totul chiar de la ea și nu din alte surse. Ei bine, în ultimele câteva zile despre frumoasa vedetă s-a tot spus că ar fi într-o relație. Zvonurile au fost alimentate și de imaginile pe care le-a făcut publice recent.

Ana Baniciu, mesaj dur pe Instagram

Ana Baniciu nu a mai suportat și a spus absolut totul despre presupusa ei relație. Asta nu este tot! Ea le-a mai mărturisit fanilor de pe rețelele sociale și de ce riscă să rămână fără niciun prieten. Gurile rele au spus multe despre ea în ultima perioadă, iar acest lucru se pare că ar fi afectat-o. Viața socială i-a fost și i-a afectat, după cu cântăreața însăși a mărturisit.

”Voiam să vorbesc puțin cu voi și să vă povestesc o treabă. În ultima perioadă am încercat să postez mereu pe InstaStory; să fiu față de voi foarte transparentă. Însă orice bărbat aș posta este automat iubitul meu și prietenii mei au de suferit din cauza asta. Pentru că ei au acasă niște fete, iubite și nu e deloc plăcut să se întâmple asta. În momentul în care eu o să aleg să spun ce fac eu cu viața mea și care este iubitul meu; în momentul în care voi avea, promit că o să vă spun.” a declarat Ana Baniciu.

Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Vedeți-vă de treabă "

Așadar, nu mai suportă să se vorbească despre viața sa personală, mai ales că, spune ea, se aud multe neadevăruri. Tocmai din acest motiv, a decis să transmită un mesaj foarte, foarte important în mediul online. Speră ca fanii ei să înțeleagă exact care este situația și să nu mai creadă tot ceea ce aud.

”Până una alta, toți pe care îi vedeți pe InstaStory sunt prietenii mei și nu au de ce să apară la televizor de fiecare dacă când îi postez, ca fiind iubiții mei. Este penibil deja și mi-e rușine. Vedeți-vă de treabă și când Ana Baniciu are iubit pe care să vi-l prezinte, o să vi-l prezinte. Până atunci nu-mi mai stresați prietenii pentru că o să rămân singură, nu o să mai vrea nimeni să vorbească cu mine pentru că toți apar la televizor”, a mai povestit Ana Baniciu.

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș. Ce a transmis artistul: ”De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni”

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș. Ce a transmis artistul: ”De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni”

Lino Golden, mesaj dur pentru "prieteni". Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Lino Golden, mesaj dur pentru „prieteni”. Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”