Ana Baniciu nu se mai ascunde! Vedeta a postat prima imagine alături de iubitul ei / FOTO

Cine este iubitul Anei Baniciu!

Ana Baniciu nu se mai ascunde! Vedeta a postat prima imagine alături de iubitul ei / FOTO

Ana Baniciu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar ea nu are ochi decât pentru iubitul ei. Cântăreața are un trup de invidiat la care multe femei doar visează. Are mare grijă la alimentație, dar face și foarte multă mișcare pentru a se menține în formă.

Artista este extrem de rezervată când vine vorba despre viața sa personală. Ea ține des legătura cu fanii ei de pe Instagram, în ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are. Discută cu ei aproape despre orice, dar pe iubitul ei l-a ținut secret. Nici de data aceasta, ea nu a decis să îi arate chipul celui care i-a furat inima.

Ana Baniciu nu mai este singură

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat de la spate, în timp ce se aflau pe o plajă. Aceasta este dovada clară că frumoasa artistă nu mai este singură, chiar dacă așa a vrut să pară până acum. Ana Baniciu se pare că ar forma un cuplu cu Edy Kovacs. Despre ei s-a spus de mai multe ori că ar fi fost împreună, dar niciunul dintre ei nu a confirmat nimic. Ei bine, a venit timpul ca toată lumea să afle cu cine se iubește fiica lui Mircea Baniciu.

Ana Baniciu nu se mai ascunde! Vedeta a postat prima imagine alături de iubitul ei / FOTO

Zilele trecute, ea a răbufnit pe Instagram tot din cauza acestui subiect. S-a săturat ca oamenii să discute despre viața sa privată și nu a ezitat să își exprime punctul de vedere. A sperat ca fanii să înțeleagă cum stau, de fapt, lucrurile. Ei bine, după toate acestea, ea a postat imaginea cu iubitul ei, iar internetul a luat din nou foc.

”Voiam să vorbesc puțin cu voi și să vă povestesc o treabă. În ultima perioadă am încercat să postez mereu pe InstaStory; să fiu față de voi foarte transparentă. Însă orice bărbat aș posta este automat iubitul meu și prietenii mei au de suferit din cauza asta. Pentru că ei au acasă niște fete, iubite și nu e deloc plăcut să se întâmple asta. În momentul în care eu o să aleg să spun ce fac eu cu viața mea și care este iubitul meu; în momentul în care voi avea, promit că o să vă spun.” a declarat Ana Baniciu.