Ana Baniciu refuză să pozeze în reviste pentru adulți. Care este adevăratul motiv: ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”
in

Ana Baniciu refuză să pozeze în reviste pentru adulți. Care este adevăratul motiv: ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”

Ana Banciu a spus de ce nu ar vrea să apară în reviste pentru adulți.

Ana Baniciu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Vedeta are un trup de invidiat și mulți bărbați ar da orice să fie cu ea. Din păcate pentru ei, ea nu are ochi pentru niciunul. Zilele acestea, s-a speculat că și-a găsit jumătate. Artista a liniștit pe toată lumea și a mărturisit că nu formează un cuplu cu nimeni.

La cât de bine arată, ar putea avea pe oricine și-ar dori. Cu toate acestea, ea nu se grăbește să găsească pe cineva. Bărbatul potrivit încă nu a apărut și cu siguranță când acest lucru se va întâmpla, fanii ei vor afla primii. Oricât de ocupată ar fi, ea nu uită să păstreze legutura cu internauții. Este extrem de activă în mediul online și reușește să surprindă de fiecare dată.

Ana Baniciu: ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”

Nu de puține ori, Ana Baniciu și-a făcut apariția în niște ipostaze demne pentru revistele destinate adulților. Chiar dacă ar putea apărea oricând într-una, ea nu are în plan asta. Nu ar poza niciodată pentru asemenea publicații și are un motiv întemeiat.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în P****y. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc”, a spus Ana Baniciu pentru Libertatea.

Ana Baniciu refuză să pozeze în reviste pentru adulți. Care este adevăratul motiv: ”Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc”

Ea este un exemplu de urmat pentru cei din jurul ei. Are pe umeri o mare responsabilitate și nu vrea să dezamăgească pe nimeni. Știe că a fi persoană publică nu este deloc ușor și implică o serie de sacrificii. Mulți s-au întrebat de ce vedeta nu a pozat până acum într-o revistă pentru adulți. Ei bine, sinceră ca de obicei, cântăreața le-a mărturisit fanilor care este motivul pentru care nici nu i-a trecut prin gând acest lucru.

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a mai mărturisit Ana Baniciu.