Ana Baniciu s-a mutat cu iubitul ei. Raluka a dat-o de gol pe prietena sa: „Porți tu așa mare”

Ana Baniciu și-a dus relația la un alt nivel.

Ana Baniciu s-a mutat cu iubitul ei. Raluka a dat-o de gol pe prietena ei: "Porți tu așa mare"

Ana Baniciu și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Se pare că îndrăgostiții au decis să facă un pas important pentru relația lor. Raluka, cea mai bună prietenă a artistei, a fost cea care a dat tot din casă. Ea a decis să îi facă o vizită Anei și nu s-a putut abține să nu le facă marea dezvăluire și fanilor de pe social media.

Fiica lui Mircea Baniciu și-a găsit iubirea în brațele lui Edy Kovacs. Deși mulți masculi și-ar dori să fie cu ea, vedeta nu are ochi pentru nimeni altcineva decât pentru iubitul ei. El este bărbatul care a reușit să îi fure inima din prima și să o facă fericită până la cer și înapoi.

Raluka și-a dat de gol prietena

Zilele trecute, ea a mers într-o vacanță de vis, pentru că simțea nevoia să o ia o pauză. Tot ce și-a dorit a fost să stea câteva zile departe de agitația din București. Chiar dacă nu a dezvăluit că a mers acolo alături de Edy, mulți au făcut legătura imediat. Ea a postat pe internet o serie de imagini de senzație din Dubai, pe care cel mai probabil le-a realizat chiar el.

Ana Baniciu este o femeie discretă, care nu vorbește prea des despre lucruri personale și cu atât mai mult despre relațiile sale. De data aceasta, ea nu s-a mai putut ascunde, așa că toată lumea a aflat că iubește din nou.

Ana Baniciu s-a mutat cu iubitul ei. Raluka a dat-o de gol pe prietena ei: "Porți tu așa mare"

Câștigătoarea de la Asia Express a fost surprinsă zilele trecute când a plecat de la un restaurant din Herăstrău către un studio de înregistrări din centrul capitalei. Aceasta era îmbrăcată hipsteresc, cu niște blungi lungi și evazați cu multe straturi deasupra. S-a oprit la un Mega să-și ia un suc natural, apoi a mers către studiou unde a așteptat vreo 10 minute ca să între, deoarece nimeni nu-i deschisese încă.

Foarte recent, Raluka a mers într-o vizită la prietena ei cea mai bună. Aici imediat cum a intrat, gazda a remarcat că la ușă se aflau niște perechi de încălțări care sigur nu erau ale sale. Acesta a fost și motivul pentru care internauții au ajuns la concluzia că artista s-a mutat alături de iubitul ei.

 

”Am venit la domnișoara Banisia să-mi gătească, este perfect, mi-a pus și un pahar de vin. Dar, voaim să te întreb, care este treaba, că văd că ți-a crescut piciorul. Porți tu așa mare, sau ce, cine stă la tine acasă, că nu e nimeni”, a spus Raluka amuzată pe Instagram.