Ana Maria Mocanu, în suferință după fostul iubit care s-a cuplat deja cu o blondă! ”Eu te iubesc”

Ana Maria Mocanu strigă în gura mare că fostul iubit nu mai înseamnă nimic pentru ea, însă acest detaliu a dat-o de gol!

Ana Maria Mocanu, în suferință după fostul iubit care s-a cuplat deja cu o blondă! ”Eu te iubesc”

Ana Maria Mocanu este o femeie extrem de sexy și apetisantă. Chiar și așa, se pare că nu prea are noroc în dragoste în ultima vreme. Chiar dacă refuză să arate că încă mai are sentimente față de fostul partener de viață, faptele sale au cam dat-o de gol! Iată care sunt detaliile scăpate din vedere de focoasa șatenă.

Fanii nici nu mai știu ce să creadă! Dacă acum puțin timp frumoasa Ana Maria vocifera pe rețelele de socializare faptul că fostul iubit este un subiect închis total, iată că lucrurile nu sunt atât de simple precum ar părea.

După ce admiratorii cârcotași ai vedetei l-au tot adus în discuție pe fostul său iubit, Ana Maria Mocanu a luat atitudine la un moment dat, sătulă fiind de readucerea în discuție a aceluiași subiect. Așa că a răspuns destul de ferm și răspicat că pentru ea el ”este mort”. Ceea ce a făcut ulterior, însă, a însemnat total opusul la ceea ce a mărturisit.

Ana Maria Mocanu, în suferință după fostul iubit care s-a cuplat deja cu o blondă! ”Eu te iubesc”

Ana Maria Mocanu încă se gândește la fostul iubit

Rareș, căci așa se numește fostul partener de viață al vedetei, nu a stat pe gânduri după despărțirea de fosta asistentă TV și a intrat imediat într-o altă relație, dar cu o blondă de această dată.

Șocant a fost faptul că deși ea declarase despre acesta că el nu mai înseamnă nimic pentru ea, un clip realizat recent de Ana Maria demonstrează contrariul.

A vrut să arunce deasupra o notă comică, însă inima ei a dat-o de gol deoarece sentimentele nu pot fi ignorate la nesfârșit. Într-un scurt filmuleț, vedeta noastră apare, aparent glumind, cu o postare în care recunoaște faptul că ea încă iubește … fără să dea vreun nume.

Acest lucru poate fi justificat cu ușurință. Se știe destul de bine faptul că Ana a investit foarte mult efort și sentimente în relația care tocmai s-a sfârșit, făcând tot posibilul pentru a împiedica destrămarea ei. Însă iată că viața le-a oferit altceva pe tavă.

”Dacă vrei, vrei, dacă nu, nu! Eu te iubesc și gata!”, a spus Ana Maria Mocanu pe Instagram.