Ana-Maria Mocanu o ia pe urmele Oanei Zăvoranu! Vedeta le-a atacat pe cele care-și editează prea mult pozele

Ana-Maria Mocanu a avut un cuvânt de zis despre divele care exagerează cu editatul pozelor.

Ana-Maria Mocanu o ia pe urmele Oanei Zăvoranu! Vedeta le-a atacat pe cele care-și editează prea mult pozele

Aspectul fizic este foarte important în lumea în care trăim. Vedetele încearcă de cele mai multe ori să apară ca și când ar fi fost scoase din cutie. Motiv pentru care unele dintre ele apelează la ajutorul medicilor specialiști pentru a arăta perfect și pentru a se simți bine în pielea lor.

Unele dintre acestea însă, în lipsa altor posibilități apelează la tot felul de aplicații de editare a pozelor. Cele mai folosite sunt Photoshop și mai nou FaceApp.

Ana-Maria Mocanu o ia pe urmele Oanei Zăvoranu! Vedeta le-a atacat pe cele care-și editează prea mult pozele

Oana Zăvoranu, un model pentru Ana-Maria Mocanu

Despre aceste persoane Ana-Maria Mocanu nu are nimic prea bun de zis. Frumoasa vedetă le-a criticat pe toate divele care își modifică vizibil fotografiile pe care acestea le postează pe rețelele sociale. Nu a avut cuvinte prea bune la adresa lor, motiv pentru care unii au spus că o ia pe urmele Oanei Zăvoranu. Iată care a fost motivul.

În ultima vreme, „Querida” pare să fie un model demn de urmat pentru unele vedete, mai ales pentru cele care încă nu au ajuns sub biciul cuvintelor ei răutăcioase până în clipa de față. Una dintre cele care au început să o ia pe urmele frumoasei actrițe este chiar Ana-Maria Mocanu.

Ea a răbufnit pe Instagram, deoarece s-a săturat ca divele de la noi să posteze imagini editate în exces. Toate acele imagini photoshopate sunt departe de realitate și au iritat-o la culme pe vedetă.

Este de părere că femeile care își modifică foarte tare aspectul feței, dar și al corpului sunt complexate. Ana-Maria nu a dat niciun nume, ci a preferat să vorbească la general menționând de la bun început că nu își dorește să fie răutăcioasă.

”Nu vreau să fiu răutăcioasă, nu am nimic împotriva photoshop-ului, dar așa nu. Toate ne mai dăm un efect la poze, să îți subțiezi talia până o mână ajunge în felul ăsta, trebuie să fii extrem de complexată! Ce naiba!”, a postat Ana-Maria pe contul său de Instagram.