Ana Maria Mocanu și Denisa Despa, din nou în război pentru același bărbat. Ce au avut de spus divele

Ana Maria Mocanu și Denisa Despa își aruncă vorbe grele din cauza neînțelegerilor în ceea ce-l privește pe fostul iubit al asistentei TV.

Ana Maria Mocanu și Denisa Despa, din nou în război pentru același bărbat. Ce au avut de spus divele

Ana Maria Mocanu și Densia Despa, două dintre cele mai apreciate dansatoare din lumea manelelor, sunt din nou la cuțite din cauza unui bărbat. Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni acest lucru. În trecut au avut parte de un eveniment asemănător. Nu este prima dată când un bărbat le strică liniștea și, implicit, prietenia. Cele două și-au adus acuze destul de usturătoare.

Ana Maria Mocanu și Denisa Despa se află iar într-un conflict de proporții. Motivul este chiar Rareș, fosul partener de viață al asistentei TV. Se pare că acesta are o relație foarte apropiată de prietenie cu blondina. Aceștia erau prieteni destul de buni încă din vremea în care Ana Mocanu nu avea nicio legătură cu bărbatul.

Chiar și așa, gestul lui Rareș de a posta o fotografie în mediul online alături de Denisa Despa a supărat-o la culme pe brunetă. Nu, cei doi nu mai formau un cuplu în acea vreme. Însă fosta asistentă TV tot s-a arătat destul de deranjată de gestul celor doi, mai ales din cauza faptului că Ana știa de la fostul iubit că a rupt legătura pe care o avea cu Despa.

În urma unor declarații, Denisa mărturisește faptul că Ana Mocanu est o fire extrem de geloasă în mod nejustficat și că se aprinde extrem de repede. Mai mult, ea menționează faptul că se cunoaște cu Rareș de pe vremea în care el nu avea nicio legătură cu România, acesta trăind în Londra.

Ana Maria Mocanu și Denisa Despa, ceartă aprinsă din cauza unui bărbat

„Ea știe de relația noastră, dar nu este de acord. El este un bărbat liber, până la urmă. Este o fată foarte colerică, geloasă și impulsivă. Sunt prietenă cu Rareș de cinci ani. Nu îl cunoștea nimeni înainte să îl cunosc eu. Ne știm de foarte mulți ani în care el nu avea tangență cu nimeni din România, eu având foarte multe evenimente în Anglia, acolo unde el locuiește. Ne întâlneam și am păstrat o legătură de prietenie foarte apropiată. Suntem doar prietei apropiați, amici”, a explicat Denisa Despa, pentru Antena Stars.

Se pare că Denisa Despa a vrut să lămurească toată această situație personal cu Ana Mocanu, însă se pare că nu a primit niciun răspuns in partea brunetei.

Cu toate acestea, fosta asistentă Tv a făcut unele mărturisiri despre acest subiect, spunând faptul că fostul să u iubit este liber să facă ceea ce vrea în orice circumstanțe.

Ana Maria Mocanu și Denisa Despa, din nou în război pentru același bărbat. Ce au avut de spus divele

Mai mult, despre Denisa Despa nu are de spus cuvinte de laudă, pentru că nu este primul episod de acest fel din viața lor, blondina mai băgându-și coada într-o altă relație de-a brunetei de acum mai mulți ani.

„Noi ne-am despărțit, el este liber să stea cu oricine își dorește el. Mă așteptam din partea ei să facă lucrurile acestea pentru că are antecedente cu foștii prietenelor ei și le urez numai bine. Nu știu în ce circumstanțe a ajuns ea acolo, nu mă interesează. Nu i-am văzut, dar am aflat de pe Instagram, am primit mesaje. Eu am mai avut o altercație cu ea din cauza unui fost iubit, acum mulți ani”, a afirmat și Ana-Maria Mocanu.