Se pare că Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei CS „U” Craiova, s-a mutat în Bănie împreună cu amanta, informație devastatoare pentru Anamaria Prodan.

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cuplu aflat în pragul despărțirii, continuă. Se pare că „Reghe” s-a mutat la Craiova cu amanta. Tehnicianul lucrează la formația CS „U” Craiova și a vrut să o aibă alături și pe femeia alături de care trăiește acum. Luată la întrebări pe această temă, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a răbufnit.

Anamaria Prodan s-a făcut foc și pară după ce a aflat că „Reghe” s-a mutat la Craiova cu amanta

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a afirmat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

„Nu, nu neg că a fost cu altă femeie”

„Încerc să fiu bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică. Copiii cei mari sunt plecați și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe și ne uităm dacă se vede pe pozele din Deltă figura tatălui său, a femeilor cu care a fost.

Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, mai spunea impresarul, luna trecută, despre acest subiect delicat.