Anamaria Prodan, corp de zeiță! Arată demențial în costum de baie! FOTO

Anamaria Prodan face de fiecare dată ravagii în mediul online cu fotografiile în costum de baie.

Anamaria Prodan, corp de zeiță! Arată demențial în costum de baie! FOTO

Toată lumea știe că este una dintre cele mai hot prezențe feminine din lumea mondenă. Meritul vedetei este dat de faptul că are foarte mare grijă de corpul ei. După ce a slăbit mai multe kilograme, vedeta se mândrește cu un corp de vis, fără nicio urmă de imperfecțiune! Ne oprim aici deoarece imaginile vorbesc de la sine!

Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari. Chiar dacă nu mai este o puștoaică de 20 de ani, trebuie să recunoaștem că dă clasă multor domnișoare mai mult sau mai puțin tinere. Este adevărat faptul că la un moment dat acumulase câteva kilograme, însă iată că a reușit să slăbească și să arate fix așa cum se visează.

Acum se afișează în cele mai sexy ținute și a apărut chiar și în costum de baie. Astfel, recent, Anamaria a încins internetul cu o fotografie extrem de senzuală. Nu mai încape nicio urmă de îndoială, impresara este o veritabilă bombă sexy!

De curând, vedeta a postat o fotografie în costum de baie în mediul online, lăsând să se înțeleagă că simte din plin lipsa temperaturilor ridicate și a vacanțelor în locuri exotice.

Admiratorii au fost în delir, așa că fotografia a ajuns foarte repede la zeci de mii de aprecieri. Pe bună dreptate, fanii vedetei au avut parte de o priveliște de zile mari! Aceștia au complimentat-o din plin pe Anamaria Prodan pentru felul în care arată, dar și pentru modul în care pozează.
Anamaria Prodan, corp de zeiță! Arată demențial în costum de baie! FOTOAnamaria Prodan, corp de zeiță! Arată demențial în costum de baie! FOTO

Anamaria Prodan este răsfățată zilnic de soțul ei

Anamaria Prodan trăiește o viață de lux. Își permite orice și poate merge oriunde la orice oră. Este o femeie foarte răsfățată, căci soțul ei o tratează ca pe o prințesă.

Laurențiu Reghecampf nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de bunăstarea și fericire soției sale. Astfel acesta este în stare să scoată oricât din buzunar pentru fericirea ei.

”Zi perfectă. Îmi iubesc viața. Cadouri”, a scris sexy-impresara în dreptul fotografiei cu gențile Hermes primite de la soțul ei.