Anamaria Prodan, de urgență la spital: „Nu mai aveam aer”

Infectată cu noul virus, COVID-19, Anamaria Prodan a ajuns de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din capitală, Matei Balș

Confirmată pozitiv cu noul coronavirus, în urma unei vizite la Sibiu, impresara a început să prezinte simptome din ce în ce mai grave, conform impact.ro.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a participat la ședința conducerii clubului de fotbal Hermannstadt. La câteva zile distanță, Anamaria a început să aibă simptome specifice noului virus. Debutând cu o migrenă puternică, mai apoi a făcut temperatură.

Anamaria Prodan a chemat salvarea

Duminică dimineață, impresara s-a simțit foarte rău și a sunat la cei de la ambulanță. Echipajul medical a transportat-o la Matei Balș pentru investigații amănunțite și radiografii pulmonare, conform declarațiilor unui apropiat al acesteia pentru ziarul Click!.

Cum se simte acum soția lui Laurențiu Reghecampf?

După investigații amănunțite, medicii au decis să o trimită pe Anamaria acasă. Starea de sănătate a acesteia este mai bună, conform unei declarații oferite pentru Playtech.ro.

Potrivit acelorași surse, femeia a recunoscut că simptomele severe pe care le-a avut au speriat-o.

„Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sun acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, spune Anamaria Prodan într-un interviu pentru Playtech.

Era la un pas să își infecteze familia

Pentru a nu își pune în pericol membrii familiei, Anamaria Prodan s-a izolat singură în vila lor de la Snagov.

Duminică, impresara a declarat pentru Playtech.ro că rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit pozitiv în ziua în care copiii ei au ajuns în țară. Din fericire, nu a apucat să intre în contact cu ei.

„Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor” a spus Anamaria în aceeași declarație.

Femeia a mai mărturisit că se simte foarte obosită, iar în majoritatea timpului se odihnește în pat.

Clubul profesionist de fotbal din Sibiu este puternic afectat de coronavirus

Opt persoane care fac parte din clubul FC Hermannstadt au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.